Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy névnapomra 40. 000Ft-ot kapjak kölcsön anyáéktól?

Figyelt kérdés

Új gépre kell,mert ami most van már teljesen ki van végezve és abból a szempontból is fontos lenne,hogy tudjam itthon az informatikai feladataimat csinálni.

Persze ahogyan bírom én vissza fizetem nekik.

2010. máj. 14. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Névnapra sehogy.Az igazából nem is olyan nagy ünnep. Inkább gépet kérj születésnapra vagy karácsonyra.
2010. máj. 14. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kölcsön kell, akkor miért kell azt a névnaphoz kötni? Hülyén hangzik, h "kérek kölcsön névnapomra 40000 Ft-t"
2010. máj. 14. 18:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Értelmezhetjük úgy is a kérdést, hogy nem névnapra, hanem csak szimplán. Csak azért választottam a névnapot, mert így talán jobb esélyekkel indulok :-)
2010. máj. 14. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért kell pont 40 000 Ft, mert a többit már összegyűjtötted rá? Vagy milyen gépet szeretnél?

Ha annyi idős vagy, hogy még nem tudsz nyári munkát vállalni vagy nem kapsz, de keresel én szülőként biztos adnék kölcsön. Bár kétlem, hogy az egyetlen ok az informatika házi.. :) Szerintem egyszerűen beszéld ezt meg velük. Amúgy most itt a nyár, szóval tanévkezdésre még többet is össze tudsz szedni 2 havi diákmunkával. :)

2010. máj. 14. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Januárban múltam 16 éves. Szóval már legálisan vállalhatok munkát.

Amúgy igen. Nem csak informatikai feladataim megoldására kell. Játszani is szeretek azért is kell egy erősebb gép.

90E-t kell összeszednem és most van 50E-m

2010. máj. 14. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg h szeretnél egy új gépet,van rá 50eFt,de szeretnél kérni kölcsön amit megadsz amint tudsz. Beszéld meg velük,ne kösd a névnaphoz.Ha nem adnak pénzt a szüleid akkor biztos megvan az oka,ne légy túl erőszakos.
2010. máj. 14. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Eszembe se jutott.

Ha nem kapok, akkor nem kapok.

Kénytelen vagyok beletörődni.

2010. máj. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!