Adnál kölcsön sok vagy kevés pénzt rokonnak/jóbarátnak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 17:14
1/15 Virág6 válasza:
Már nem.Esetleg anyunak.Tapasztalatból.Nekem kellett visszakérnem.Elég ciki volt.
2/15 anonim válasza:
sokat nem, mivel nekem sincs!
Keveset is csak annak akiben megbízom!
4/15 anonim válasza:
Én is úgy jártam, mint az első. Másfél évbe telt, mire részletekben visszakaptam a 2 hétre kölcsönadott pénzem.
5/15 anonim válasza:
Én egyszer adtam kölcsön, és hónapokig kellett utánajárni, hogy visszakapjam, pedig nem volt sok.
Soha többet.
6/15 anonim válasza:
Keveset, mivel sok nincs nekem se, és csak nagyon közel álló személynek.
7/15 anonim válasza:
Már nem, egyszer adtam egy nagyobb összeget és azóta sem kaptam vissza, pedig amikor odaadtam, fogadkozott, hogy 1-2 hónap és visszaadja. Azóta már évek teltek el, egyszerűen cikinek érezném visszakérni (nem mellesleg simán össze tudná spórolni, nem áll már rosszul).
8/15 anonim válasza:
Én is azt tudom mondani hogy már nem. Nekem sincs, én is kérhetnék, de nem teszem.
9/15 anonim válasza:
Tesveremnek,anyukameknak igen! Jobaratnak nem! Egyik nagyon jo baratomnak kezesnek nem mentem el ezert o verig sertodott.A kolcsonpezt pedig nem kaptam vissza tobb esetben mas emberektol,baratoktol!
10/15 anonim válasza:
Nem. Ebből jó soha nem származik.
Nagyon jóban kell ahhoz lennem valakivel, hogy minimális bizalmat érezzek.
Mondjuk én alapból senkiben sem bízom, soha nem is bíztam. A pénzre különösen érzékeny vagyok.
Szóval ha egy mód van rá, nem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!