Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetk nagyon ciki lenne...

Szerintetk nagyon ciki lenne ha a barátnőmtől kérnék kölcsön 6-7000 forintot?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve együtt vagyunk, és ő már többször felajánlotta, hogy ad kölcsön meg minden, de számomra ez olyan megalázó lenne, vagy nem tudom... :( szerintetek?
2011. aug. 17. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérhetsz. Nincs ebben semmi megalázó. Előfordul, hogy az ember megszorul. Mivel a barátnőd fel is ajánlotta, hogy segít, látszik, hogy bízik benned, és nem tartja megalázónak a helyzetet.
2011. aug. 17. 21:20
 2/6 anonim válasza:
Ne félj tőle, nem lesz belőle semmi gond. Mi a barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, és sehol nem fizetünk külön, csak hol én fizetek, hol ő. Sokszor hülyéskedünk hogy már olyan mintha egy kasszán lennénk. :D és ez most nem csak pár száz forintnál van így, hanem pl. egy telefon javításnál amikor nagyobb összeget kellet fizetni, akkor szó nélkül segített és nem hányta a szememre soha hogy mennyit költ rám, vagy én mennyit rá.
2011. aug. 17. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, lehet még neki is szüksége a te segítségedre és gondolom neked se lenne gáz adni.:)
2011. aug. 17. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, mire kell a pénz?
2011. aug. 17. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is volt egy szar időszaka, amikor sajnos nem dolgozott, és tudtam hogy kb. semmire sincs pénze. Többször mondtam neki, hogy szívesen adok kölcsön, de nem fogadta el. Aztán egyszer ő maga kérte, nem szívesen ugyan, de kénytelen volt.

Szerintem ez egyáltalán nem megalázó, mondtam is neki, hogy ne érezze annak, hiszen rám számíthat ha bajban van. Ha a barátnőd felajánlotta, akkor fogadd el a segítségét.

22/L

2011. aug. 18. 03:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van ahogy a többiek írták. Ha jó a kapcsolatotok, meg ő is felajánlotta, akkor egyáltalán nem megalázó. Miért lenne az?
2011. aug. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!