16F vagyok. Anyám mindig azzal fenyeget, hogy ha megbukok akkor elválaszt engem a barátnömtöl. Ez ellen mit lehet tenni? (lent)
Netán azért kellene letenni a segged hogy tanulj és nem azért ,hogy netezz?Mikor elvileg iskola idő van?
Én se voltam egy jó tanuló ,de azért arra odafigyeltem,hogy nagy trutyiba ne keverjem magam,ne bukjak meg.
Szerintem kezdj el tanulni kérd a tanárokat,hogy külön had javíthass.
Tanulni?
Bebizonyítani,hogy megérted amit mond,és minden tőled telhetőt megteszel?
Anyu nem akar rosszat neked,ezt értesd meg.Csak azzal fenyeget ami a legjobban fájna neked,hogy figyelj arra amit mond....
hát az jogos, hogy szankciókat vezet be a szülő, ha megbukik a gyerek, pl zsebpénzmegvonás. De ez, ez, hogy a szerelmedtől akar elválasztani, nekem már a gusztustalan kategóriába tartozik!:S
Mond meg neki, hogy mivel te megszülettél ezek szerint ő is volt már szerelmes, vagy még mindig az, és gondoljon már bele, hogy milyen fájdalom lett volna neki, ha anno a szülei elválasztják apukádtól!
22N
Anyukád nem gondolja komolyan csak félt téged. Már nemsokára felnőtt leszel és ezt sok szülő nehezen viseli, ilyenkor mindenféle módon próbálják befolyásolni az elkerülhetetlent.
Tanulj és ne bukj meg. Idővel minden sokkal könnyebb lesz csak bízz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!