Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem mindegy a családomnak a...

Nem mindegy a családomnak a döntésem, hogy hol szülök?

Figyelt kérdés
Igen tudom,ne foglalkozzak vele de mégis a terhességi hormonok... A családom egy részével tegnap találkoztunk a szüleimnél.Van már 2 fiatal szülő is, jöttek a "jótanácsok". Főleg mikor szóbakerült,hogy magánkórházban fogok szülni.És mint valami piócák.Minek? Felesleges pénzkidobás,azt a pénzt másra is el lehet költeni és ezekhez hasonló mondatok.Ugyanez megkérdezi milyen babakocsit vettünk.Elmobdtam.Jajj minek ilyen drága? Őszintén nem mindegy?Neki kell fizetni?Nem.Akkor? Miért nem mindegy hogy döntök?
tegnap 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
80%
Súgok: irigyek.
tegnap 16:40
 2/64 anonim ***** válasza:
32%

Nem irigyek csak tapasztaltak😂😂😂😂

A szipi szupi drága 3in1 babakocsi kb 8-9hönap múlva megy a háztól és veszel egy sima kicsi sport babakocsit.

De egyébként mindegy is hogy te mire baszod ék a pénzt. Majd utólag rájössz

tegnap 16:47
 3/64 A kérdező kommentje:
Ha így is van akkor is nem mindegy? Például a babakocsi.Sok hozzászólást végig olvastam,pont ezek miatt, hogy éri meg a legjobban.Ha mégse válik be és eladom?Az én dolgom.
tegnap 16:52
 4/64 anonim ***** válasza:
62%

1es magankorhazról is olvasni horrorsztorikat, én az államival elégedett voltam de nyilván számít hol van az ember. Mondjuk engem sem érdekel ki hol szül, de ha pl nekem mondja valaki elmondom en is a véleményem aztán vagy megfogadja vagy nem

Engem folyton a fogadott orvossal csesztettek, miért nem megyek magándokihoz is stb. Nalunk a terhesgondozáson megnéztek , vagy a klinikára kellett menni, felesleges lett volna magándoki.( úgy vettem észre hiába van fogadott dokija ha nincs beosztva tenyleg nem jön be, dönteni meg az aktualis doki dönt) Persze én problémamentes voltam nagyjából. Megértem ha valaki szeretne, nekem aztán mindegy, de ha valaki szóbahozza elmondom en mit tapasztaltam. Aztán dönt ahogy akar.

tegnap 16:54
 5/64 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező sok tanácsot fogsz kapni, majd eldöntöd mit fogadsz meg. Nekem is van ismerosom 600 ert vettek babakocsit. Nem izgat, de ha szóba kerül elmondom hogy a mi 200ezresunk is tudja amit kell, eltolom vele a gyereket, a gyepálást is birja rendesen.
tegnap 16:57
 6/64 A kérdező kommentje:
Megkérdezi,elmondom.De rögtön a lehúzás.Miért kell ez? Miért kell a kéretlen tanács, hogy szerinte miért nem kell, mikor én úgy döntöttem,hogy nekem kell?!
tegnap 16:57
 7/64 anonim ***** válasza:
95%
A családod Te vagy meg a párod, illetve a gyereked/leendő gyereked. Ők max. rokonok, akiknek esetleg meg lehet hallgatni a tanácsait, de itt te döntesz, amihez viszont egyébként semmi közük.
tegnap 16:58
 8/64 anonim ***** válasza:
80%
Akármit is gondolnék, nem állnék neki lehúzni a mesélőt hogy milyen szr és felesleges minden amit csinál. Ő dolga, majd kitapasztalja. Minden ilyen szábndékos lerohanás igenis az irigység jele
tegnap 17:03
 9/64 anonim ***** válasza:
73%
Mert bunkók. Ezen mért csodálkozol? Nem mondod, hogy nem tudtad, hogy az emberek tekintélyes része bunkó. Ez most újdonság? Itt van kapásból a 4-es válaszoló: "ha pl nekem mondja valaki elmondom én is a véleményem." Nem éri fel ésszel a drága, hogy kéretlenül nem mondjuk el az ellenvéleményünket, mert bunkóság! Azzal azt fejezed ki, hogy a másik idióta.
tegnap 17:05
 10/64 anonim ***** válasza:
18%

Na mesélj milyen fullos magankórhazat találtál. Azt ugye tudod hogy ha baj van a gyerekkel vagy kora lenne kibasznak titeket az állami kórházba .na ott fognak csak igazán kedvesek lenni veled.

Az magán kórházak 98% a nem tud ellátni egy problémás babát

Sőt az államban is van ilyen kórház és ígen felkapott.

tegnap 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!