Nem mindegy a családomnak a döntésem, hogy hol szülök?
Nem irigyek csak tapasztaltak😂😂😂😂
A szipi szupi drága 3in1 babakocsi kb 8-9hönap múlva megy a háztól és veszel egy sima kicsi sport babakocsit.
De egyébként mindegy is hogy te mire baszod ék a pénzt. Majd utólag rájössz
1es magankorhazról is olvasni horrorsztorikat, én az államival elégedett voltam de nyilván számít hol van az ember. Mondjuk engem sem érdekel ki hol szül, de ha pl nekem mondja valaki elmondom en is a véleményem aztán vagy megfogadja vagy nem
Engem folyton a fogadott orvossal csesztettek, miért nem megyek magándokihoz is stb. Nalunk a terhesgondozáson megnéztek , vagy a klinikára kellett menni, felesleges lett volna magándoki.( úgy vettem észre hiába van fogadott dokija ha nincs beosztva tenyleg nem jön be, dönteni meg az aktualis doki dönt) Persze én problémamentes voltam nagyjából. Megértem ha valaki szeretne, nekem aztán mindegy, de ha valaki szóbahozza elmondom en mit tapasztaltam. Aztán dönt ahogy akar.
Na mesélj milyen fullos magankórhazat találtál. Azt ugye tudod hogy ha baj van a gyerekkel vagy kora lenne kibasznak titeket az állami kórházba .na ott fognak csak igazán kedvesek lenni veled.
Az magán kórházak 98% a nem tud ellátni egy problémás babát
Sőt az államban is van ilyen kórház és ígen felkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!