Nem mindegy a családomnak a döntésem, hogy hol szülök?
Magánkórházban szültem és 3in1 kocsim van amit még mindig használok, nem kellett 9 hónap után eladni...
Nagy az autónk, belefér, kertes házban lakok szóval nem kell cipelni.
Került hozzánk egy cybex sportkocsi szaladgálósnak de nem fér el benne normálisan a gyerek, tök szűk az egesz, a gyerek meg husis....
Szóval majd kitapasztalod.
2-es, ugyan már.
En is tapasztalt vagyok a 2 gyerekemmmel, és én igyekeztem is spórolni a babacuccokkal, mert házat is újitottunk, szóval tudom, mi mennyire felesleges, ettől függetlenül soha eszembe nem jutott ogy okoskodni azon, ha valaki drágább dolgokat vásárolt vagy mindent újonnan vett vagy százféle kacatot.
Lehet, hogy magamban azt gondoltam, felesleges, de soha nem véleményeztem ezt, mert azt gondolom, az ö dolga, majd bukik vele, ha bukik, nekem mindegy. Nemhogy nekialljak számon kérni valakit, az tenyleg szimpla irigyseg.
Ne zavarjon hogy én 185 centi, a férjem 210, szerinted a gyerek liliputi vagy mi??
Meg basszus, 200 000es sportkocsi legyen baromi kényelmes, ne kicsi szük vacak.
6 hónaposan nem fért normálisan benne a lányom, mert 75 centi es 10 kiló volt, de nem tudott ülni uh dönteni kellett és tél volt, anorákos szezon uh be volt öltöztetve rendesen..
Szóval akármilyen drága márka, ha fizetnének se kellene többet.
Kerdező, Tritonnál szültem,.ajánlom őket nagyon.
Minden fillért megért, és igen, van PIC, nem küldenek sehova baj esetén se.
Irigyek. Ennyi.
Nagyon jól tetted a magánkórházban szülést, mert államiban ki tudja kihez kerülsz, tele a kormosokkal, meg a látogató kanjaikkal a szülészet.
Ezt volt szülésznőként írom, bár én a nyolcvanas években dolgoztam szülőszobán és pályát váltottam, de ahogy hallom a volt kollegáktól, a helyzet változatlan.
Sőt rosszabb, mert nem választhatsz orvost.
A saját pénzeden, pedig azt veszel a babádnak amit akarsz.
Ne mondd mi mennyibe került, meg mit vettél.
Én hazudok is nekik, mert az én rokonságom is irigy genyók gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!