Anyámnak mibaja ? Szerintem ez beteges már.
31 éves férfi vagyok. 12 éve nem élek a szüleimmel.
Anyám nagyon régóta ilyen azonban mostanában már nagyon nagyon zavar. Mindent 20x elmond, kéretlenül is.
Amikor elköltöztem egy másik lakásba, olyanokat mondott, hogy ha szállok ki a kádból akkor nehogy elessek, mert eddig zuhanyzó volt, összetöröm magam.
Olyanokkal hív fel, hogy ha forgalom a vízet nehogy lelökjem, mert látta, hogy nagyon keskeny a pultom, megégetem magam.
Azt nézi, hogy mikor voltam elérhető, mert akkor még élek. Miután kikapcsoltam, hogy ne lássa akkor írt, hogy miért kapcsoltam ki, ő így ideges.
Nézi, hogy milyen idő van nálam, majd felhív, hogy látom nagyon meleg van, hogy bírod?
Régen nézegette a vonatot amivel jártam, hogy hol jár, nem e késik, stb.
Amikor nem voltam elérhető kb 8 órán át, mert nem telefonoztam és előtte már idegesített, akkor írt a páromnak, hogy miért nem vagyok elérhető. Ő is kapcsolja be, azt is szeretné látni....
Megmondod neki hogy ez téged zavar és nem tudsz mindig élő közvetítést adni az életedről.
Illetve nem kell felvenni vagy mondani hogy nem érsz rá
Én is ilyen anya vagyok. Nekem lányom van. Elköltözött. Sokszor aggódom érte. Szeretném ha naponta beszélnénk. Tudom, csinál hülyeségeket, mindent kipróbál, üres a ház nélküle!
Nem ezt ferfi nem tudja pótolni!
A férfiak még mindig megfordulnak utánam . De nem melegít.
Ezt egy anya aki igazán szereti a gyerekét, érti csak meg!
Az az anya aki szült, de érzelmileg nem kötődik a gyerekéhez, sose érti meg amit mondok. Es masok szerint ő a jó fej, a laza!
Mondok valamit: ha szeretsz valakit nem mindegy neked h mit eszik, mi van vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!