Meg bolondulok! Mit csináljak a lányommal?
egyébként meg emberek, mi baj van azzal ha valakinek nem tetszik a tetoválás? Ezzel nem azokat szóljuk le akiknek van, szíve joga mindenkinek, engem nem zavar, de én magamnak sosem csináltatnék, és mivel nekem nem tetszik, érthető hogy a lányomon sem tetszene. De ettől még nem fogok másképp kezelni egy embert mert neki éppen van.
Ez nem "maradi gondolkodás", hanem egyszerűen ízlés dolga
Aha, te úgy veszed, hogy kijelentetted, de ez zsarolás is részben.
Hidd el, menekülni fog tőled.
És erről csak te tehetsz..
Ismeritek azt a szót, hogy tisztelet? megbecsülés? és a többi...vagy csak az megy itt, hogy "sz@rok rá, anyám szemét, azt csinálok amit akarok, az én testem, bla bla"
Ott él az anyja házában, tetszik vagy nem, ő tartja el, erre csinál valami olyat amiről tudja hogy tiltott, ráadásul nem is a saját pénze. Ez pofátlanság. Várjon egy évet, amíg nagykorú lesz, és akkor lehet. Amíg kiskorú ne pattogjon, főleg nem úgy hogy meg van neki tiltva. Elvégre mégiscsak a szülei!
17 éves félig nagykorútól mi a francért kell bármit is kérdőre vonni?
Jah meg az ócska hülyeség: amíg az én kenyeremet eszi addig kussol :D Erre is van 1 megoldás. fogja magát el megy és máris nem a te kajádból fog enni. Ien egyszerű.
a 24éves fiad meg nem abba a korba született bele mint a lányod.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!