Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a 20 éves lányommal?

Mit kezdjek a 20 éves lányommal?

Figyelt kérdés
Csaknem 20 éves lányom semmit nem tart tiszteletben ami az enyém, kezdve édességtől használati tárgyakig, dolgozni nem megy el, mondván nem tudja milyen munkát keressen, nem beszélget velem, alig jár el valahová, ha mégis soha nem mondja el hova megy és kikkel találkozik! Állandóan rosszkedvű, a vendégekkel bunkó, minden apró szón megsértődik,"titokban", magára zárt szobában dühöng, üti magát! Nekem egyáltalán nem nyílik meg!
2011. szept. 4. 22:12
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
57%

Hogy Te mit tégy vele, fogalmam sincs...

az meg, hogy én mit tennék velem azt meg gondolom nem díjjaznád... :DDD

Pedig valahol erre fele kellene sztm. kapizsgálni a megoldást...%% :-o

2011. szept. 4. 22:15
 2/41 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet, hogy esetleg te is ezt csináltad régebben az ő jelenlétében? Csak mert nálunk senki soha nem nyúlt más cuccaihoz, és mivel ebben nőttem fel, ösztönösen nem piszkálom más tulajdonát. Esetleg lehet, nálatok meg ugyan ez fordítva történt.
2011. szept. 4. 22:18
 3/41 anonim ***** válasza:
93%
Kifizetnék neki egy albérletet 3-4 hónapra előre és megmondanám, hogy k.urva gyorsan kapja össze magát és kezdjen munkát keresni, mert ez volt az utolsó, amiben segítettem neki anyagilag. Majd akkor dühöngjön és produkálja magát, ha nincs hozzá közönsége, sem munka után energiája a hülyeségekre.
2011. szept. 4. 22:18
 4/41 anonim ***** válasza:
45%

Pakold össze a cuccait, és rakd ki az utcára. Az a baj, hogy túl jó dolga van otthon.

Ha meg dilis, akkor vidd orvoshoz.

2011. szept. 4. 22:19
 5/41 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit észhez térhetne már. Megfogod a cuccait és kirakod őt szépen az utcára 1 éjszakára csak, és ne félj könyörögni fog hogy visszaengedjed és akkor mint a kis angyal olyan lesz.
2011. szept. 4. 22:22
 6/41 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy üti magát, szerintem arra utalhat, hogy pszichiátriai eset, vidd el kivizsgáltatni, nehogy egyszer bekattanjon és bántson valakit.
2011. szept. 4. 22:22
 7/41 anonim ***** válasza:
23%
Nane... ez a kérdés vagy rólam szól vagy a titkos ikertestvéremről.:D
2011. szept. 4. 22:24
 8/41 anonim ***** válasza:
96%

20 évesen nem tini kislány hogy megnyiljon az anyukájának

valamilyen pchihologiai problámája van vidd orvoshoz a beszélgetés már nem segit.

2011. szept. 4. 22:24
 9/41 anonim ***** válasza:
32%

Asperger-szindróma?

Igen, tudom, hogy mostanában ez nagyon "felkapott", de a leírtak alapján tényleg gyanús.

2011. szept. 4. 22:26
 10/41 anonim ***** válasza:
41%
+1 a második válaszolónak, de én egy havi lakbért fizetnék ki csak, nehogy már 3-4hónapig ez után még kényelmesen éljen
2011. szept. 5. 04:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!