Mit kezdjek a 20 éves lányommal?
Mi az hogy egy csaladban meg van osztva az edesseg a hasznalati targyak? Milyen csalad vagytok ti?
Szegeny csaj...
A munkanal meg biztatnor kene, gondolom nem vettek fel az egyetemre es ezert most onertekelesi probelmai vannak - 20evesen a felsooktatasban kene lennie, ha meg nem akkor oromest dolgozna. Tutira veszem h nem jutott be valahova es most ki van keszulve, mert nem igy tervezte az eletet.
Ha meg alapbol nem akart soehoe felsooktatasba menni akkor segits neki munkat talalni, magyarazd el neki h valahogy sajat labra kell allnia mert nem leszel mindig mellette es valamibol meg kell elnie.
Az pedig nem megoldas h ahelyett h vele beszelned ezt meg -es azt is miert bantja magat- egy ilyen oldal latogatoitol kerdezek ra...
Communication FAIL.
A hiba az ön készülékében van.
Ez a lány el lett fuserálva egy rossz családi közegben, vagy egy rossz sorstól. Nem tudom apjával mi történt, de talán az anya érzelmi hidegsége, vagy labilitása okozza ezt a defektet a kislányon.
Valószínűleg nem mostanában lett ilyen(azt valószínűleg leírtad volna), így muszáj szembenézned azzal, hogy talán nem így kellet volna nevelned... Nekem a mai napig tudják a szüleim, mikor kivel, hova megyek, úgy, hogy majd' 19 éves vagyok, és 200 km-re lakok tőlük. Ha tinikorától ez lett volna bevezetve, valószínűleg ez maradt volna meg benne, mint normális viselkedési forma(ugyanez igaz a tárgyak, édesség tiszteletben tartására). Munkával/továbbtanulással talán nem 20 éves korára kellene foglalkozni, hanem még érettségi előtt illett volna belegondolni picit, hogy mi lesz középiskola után. Kirakhatod őt egy albárletbe, egész nyugodtan, de valószínűleg nem túl életképes a hölgy, te pedig szülőként nem engedheted magad mellől el úgy, hogy szinte száz százalék, hogy van valami mentális problémája. (Magát nem üti egy egészséges ember.)
Azzal kapcsolatban meg tegyél fel új kérdést, hogy hogyan csalogathatnád el szakemberhez, mert az sem lesz egy egyszerű menet.
Biztos, hogy valami lelki problémája van.
Az is erre mutat, hogy nem megy sehová, nem beszél, és dühöng.
Lehet, hogy nyomasztja, hogy semmihez nem ért, és nem tudja, mit dolgozzon, vagy valami más probléma gyötri.
A lehető legrosszabb megoldás lenne az utcára tenni, vagy ezzel fenyegetni.
Ez a lány beteg, nem élősködő.
Beszélgetni próbálj vele, vagy javasolj pszichológust.
De mindenképp legyél nagyon türelmes, mert így, ahogy írod, nagyon rossz lelkiállapotban lehet a lányod.
Az összes elöttem lévö hozzászólásához írom:
az általam ajánlott "Nux vomica C 30" ezeket a tüneteket, problémákat MIND rendbehozná, és pedig pszihológus nélkül.
A szomszédlányosnak!
Az én szüleimről is azt gondolják, hogy ritka rendes emberek. 16 évesen mégis felvágtam a csuklómat. Nem bírtam elviselni, hogy mindenben korlátoznak, nem mehettem szórakozni, ha elmentem egy-egy sulibuliba éjfélkor kocsival értem jöttek. Szerelmes nem lehettem. Szexről, testiségről sose beszéltünk, mintha aszexuális lettem volna. Csak a tanulás volt fontos, ha jó jegyet kaptam le sem sz*rták, ha rosszat, rögtön jött a "nincs szgép, nincs mobil, 9kor alvás".
Szóval amíg nem élsz a "ritka rendes" emberekkel, ne védd őket. Itt is ugyanúgy hibás lehet az anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!