Miért akar a párom a 15 éves lányommal szórakozni járni?
Nem bolondult meg, csak megijedt, hogy öregszik...:-D Szerintem minden férfit elkap egy ilyen gőg ilyen vagy olyan formán, ha érzi, hogy a gyermeke kezd felnőni. Hamarosan megérti, hogy a lelki fiatalodásnak nem az a legjobb módja, ha a 15 évesekkel bulizik. Ne aggódj, dícsérd sokat, éreztesd vele, hogy még midig vonzó és szexi. Romantikus, közös programok, meghit bókok, néháy kettesben eltöltött nap a hegyekben.... szerintem csodákra képes.
Sok sikert:-DD
Szerintem is az van, hogy kissé pánikba esett, és, mivel sok társaságban szívesen fogadják a "jó fej", bulizós anyukákat, apukákat, akik kijönnek olyan emberekkel, akik annyi idősek, mint a gyermekeik, valóban megnyugszik és fiatalnak érzi köztük magát. Nincs ebben semmi gáz, legfeljebb az, hogy nem akarja, hogy Te vele menj. Sose értem, miért akarnak a pasik a barátnőjük, feleségük nélkül szórakozni; én ezt soha nem is szoktam engedni, csak ha amúgy is úgy jön ki, igaz, én sem vetem meg a jó bulikat :D Úgy érzed, kihagy Téged valamiből? Beszéld meg vele, hogy ez rosszul esik!
Vagy arról van szó, hogy Te nem akarsz/nem mersz vele menni? Miért nem?
Ha nagyon ódzkodsz a bulizástól, valahogy kompromisszumra kell jutnotok: ő nem hagyhat Téged otthon egyedül állandóan, Te viszont nem várhatod el tőle, hogy sose menjen, ha szeret menni. Mondjuk ő menjen kevesebbszer, és egyúttal néha Te is tarts vele.
De inkább örülj; vannak tizenévesek, akik visítanak a gondolattól is, hogy a szüleik velük menjenek szórakozni. Én rocckkoncertekre járok, ott elég sokszor előfordulnak szülők is, és - ha nem viselkednek gáz módon - mindenki tök jó dolognak tartja. Arra nem gondolsz, hogy így diszkréten szemmel tarthatod a lányodat???
De szerintem is jó ötlet, ha ketten is csináltok közös programokat, mondjuk amíg a kiscsaj odavan szórakozni, Ti is elszórakoztok :D
Teljesen megertelek, szerintem akik ilyen lazan veszik a dolgokat, itt az elottem szolok, ok nem tapasztalatbol irnak. Csak ugy konnyu tanacsokat adni.
Ha a ferjed menni akar, ugyis elfog menni. Tudod hogy a ffi-ak ugyis megteszik amit akarnak. Szebben nem tudom leirni.
Talan ha minel jobban tiltod es veszekszel e miatt, annal inkabb menni akar.
Iratkozz be egy fitness centrumba vagy ahova neked jol esik, es jarj el te is valahova! Hidd el jot fog tenni! Ez nem jelenti azt hogy kulon utakon jartok, csak erezze o is hogy ok, nem hisztizel, te is mesz. Szerintem egy kicsit feltekennye is fogod ezzel tenni, ugyanugy mint o tesz tegedet a kiruccanasaival.
A pasik mar csak ilyenek, mindegyikkel van valami...!
Na akkor ez viszont igazságtalanság, hogy Te gondozd egyedül a gyerekeket, kuksolj otthon, a pasid meg kocsmázzon, élje világát! Annyi ilyet látok a bulikban, és ettől hánynom kell! A pasi iszogat, csajozgat, a "zasszony" meg otthon pelenkáz... Persze olyan is van, hogy együtt jönnek, míg mondjuk a nagyszülőknél alszanak a gyerekek, de ilyen sajnos kevesebb van, pedig ez lenne a normális :((( Általában csak sztereotípia, hogy anőnek elég az otthon kuksolás, és csak a pasi szeret kocsmázni, koncertre járni, stb.
Megértelek, ez esetben én sem tűrném a dolgot! (Amikor a választ írtam, nem tudtam, hogy kisebb gyerekeitek is vannak, így minden más...)
Néha igenis Te is szervezz magadnak programot pl. barátnőiddel, és szépen a pasid vigyázzon otthon a gyerekekre!!! (Vagy hívd meg őket vendégségbe Hozzátok!) Nehogymár minden Rád háruljon! Ha Neked kötöttség a gyerek, legyen neki is az - nem vagy a háztartási és gyermeknevelő szolgája!!! Neked is legyen életed, és állj ki az érdekeid mellett!!! Ne hagyd magad!!!!!
Sok szerencsét!
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!