Mit csináljak a lányommal?
Akkor legyen meg a jogsija!:)
Úgyis hajthatatlan lesz, ha nem a te motoroddal megy el, elmegy valaki máséval esetleg felül valaki mögé..:)
A lányok minden problémája megtalálják a megoldást, arról nem is beszélve,hogy milyen könnyű megtalálni! Kapásból vagy 5 motorost ismerek aki szívesen elvinne egy-két körre..:) Manapság már elég sok motoros flangál..
15L
Elég szomorú, ha 16 évesen nem képes felfogni, hogy jogsi nélkül nem motorozunk.
És mi van, ha durcás? egyszerűen nem engeded és kész.Ha másban is ezentúl ennyire tanácstalan leszel, mert válás volt, a lányod meg kihasználja, akkor még sok bajod lesz vele.
Rögtön tudtam,hogy az apja vagy!:)
Az első vagyok és nem könnyű fejjel gondoltam! De jobb, mintha egy idegen motorjára szállna fel, és az első fának nekicsapódva az isten tudja mi történik vele, nem?!
Egyszer ültem fel valaki mögé, azóta amint lehetőségem lesz rá leteszem rá a jogsit!:)) Imádom!
Szóval, a tiltással nem sokáig húzhatod, kamasz és lázad. Inkább beszéld meg vele a dolgot, próbálj meg "barát", "partner" lenni az életében és ne egy szigorú apa! Mert akkor inkább leszel ellenség.. És még több bajod lesz vele!:)
Szerintem se engedd el, ettől csak még több mindent akar. Ha nem te tanítod meg neki, hogy mi a helyes, akkor ki fogja? Attól, mert volt válás, nem kell neki mindent megadni, amit csak szeretne. 16 évesen igencsak a leghisztisebb időszakában van, ilyenkor kell kordában tartani. Hidd el, hogy csak neki lesz jobb, ha megtanulja, hogy nem lehet mindig az, amit ő szeretne.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!