Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
teljesen bemorcosodott mert nem engedem ki motorozni, van egy babetta 207-esem azt akarja mindenáron elvinni, de 2 gond van a lányomnak nincs jogosítványa, és a motoron nincs biztosítás, de őt ezek nem érdeklik, hogy értessem meg vele hogy nem jó ötlet és csak neki akarok jót,
2011. aug. 20. 22:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
27%

Akkor legyen meg a jogsija!:)

Úgyis hajthatatlan lesz, ha nem a te motoroddal megy el, elmegy valaki máséval esetleg felül valaki mögé..:)

A lányok minden problémája megtalálják a megoldást, arról nem is beszélve,hogy milyen könnyű megtalálni! Kapásból vagy 5 motorost ismerek aki szívesen elvinne egy-két körre..:) Manapság már elég sok motoros flangál..

15L

2011. aug. 20. 22:28
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
...nah nehogy már neki álljon feljebb...!!!! Hány éves a lányod?
2011. aug. 20. 22:29
 3/28 A kérdező kommentje:
16 éves és kezelhetetlen a válás óta
2011. aug. 20. 22:30
 4/28 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, ha 16 évesen nem képes felfogni, hogy jogsi nélkül nem motorozunk.

És mi van, ha durcás? egyszerűen nem engeded és kész.Ha másban is ezentúl ennyire tanácstalan leszel, mert válás volt, a lányod meg kihasználja, akkor még sok bajod lesz vele.

2011. aug. 20. 22:33
 5/28 anonim ***** válasza:
Az apja vagy az anyja vagy?:)
2011. aug. 20. 22:34
 6/28 A kérdező kommentje:
az apja vagyok
2011. aug. 20. 22:35
 7/28 anonim ***** válasza:
Nővérem 14 volt mikor a szüleink elváltak, de nem emlékszem, h anyának bármilyen problémája is lett volna vele vagy velem. Ez sztem nem a válástól függ, hanem fel akar vágni mások előtt. 16 évesen meg kell értenie, h nem. Az első válaszoló meg milyen könnyű fejjel gondolja, h majd anyuka még a jogsit is fizeti meg az üzemanyagot.
2011. aug. 20. 22:35
 8/28 anonim ***** válasza:
Vagyis apuka.
2011. aug. 20. 22:36
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

Rögtön tudtam,hogy az apja vagy!:)

Az első vagyok és nem könnyű fejjel gondoltam! De jobb, mintha egy idegen motorjára szállna fel, és az első fának nekicsapódva az isten tudja mi történik vele, nem?!

Egyszer ültem fel valaki mögé, azóta amint lehetőségem lesz rá leteszem rá a jogsit!:)) Imádom!

Szóval, a tiltással nem sokáig húzhatod, kamasz és lázad. Inkább beszéld meg vele a dolgot, próbálj meg "barát", "partner" lenni az életében és ne egy szigorú apa! Mert akkor inkább leszel ellenség.. És még több bajod lesz vele!:)

2011. aug. 20. 22:41
 10/28 anonim ***** válasza:

Szerintem se engedd el, ettől csak még több mindent akar. Ha nem te tanítod meg neki, hogy mi a helyes, akkor ki fogja? Attól, mert volt válás, nem kell neki mindent megadni, amit csak szeretne. 16 évesen igencsak a leghisztisebb időszakában van, ilyenkor kell kordában tartani. Hidd el, hogy csak neki lesz jobb, ha megtanulja, hogy nem lehet mindig az, amit ő szeretne.

18L

2011. aug. 20. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!