Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar a párom a 15 éves...

Miért akar a párom a 15 éves lányommal szórakozni járni?

Figyelt kérdés
17 éve vagyunk együtt ,és ilyen régen nem volt,hogy Ő külön akar szórakozni, menni a lányunkkal is szórakozni,meg az Ő barátaival,dumálni meg ilyenek. Szerinte Én vagyok hisztisz,hogy ezen kiakadok,de eddig ez nem volt ha mentünk együtt,mostmeg egyedül járkálna. Én már tiszta depis vagyok miatta. Mit tegyek engedjem ,vagy balhézzak ez miatt? Miért kell 35 után a férfiaknak megbolondulni?
2008. nov. 6. 08:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hű, nem irigyellek. Így már egészen más a gyerek fekvése, hogy stílusosan fogalmazzak. HA nem lenne elég bajod a pasiddal, még a lányod is neki áll feljebb. Valóban az lehetne a megoldás (részben), hogy te is kitalálsz magadnak vmit, mialatt a férjed a kisebbekre vigyáz. Mondd a lányodnak, hogy most te mennél vele bulizni, Apa marad otthon. Hmm?? csak ne szabályozd le a lányod, ha iszik v pasizik jobban, mint az apja ...

Sok sikert! Az ivás miatt meg nagyon sajnállak, én nem tűröm el - a férjem bizony a nappaliban alszik, ha véletlen sokat iszik.

2012. nov. 21. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!