Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a 20 éves lányommal?

Mit kezdjek a 20 éves lányommal?

Figyelt kérdés
Csaknem 20 éves lányom semmit nem tart tiszteletben ami az enyém, kezdve édességtől használati tárgyakig, dolgozni nem megy el, mondván nem tudja milyen munkát keressen, nem beszélget velem, alig jár el valahová, ha mégis soha nem mondja el hova megy és kikkel találkozik! Állandóan rosszkedvű, a vendégekkel bunkó, minden apró szón megsértődik,"titokban", magára zárt szobában dühöng, üti magát! Nekem egyáltalán nem nyílik meg!
2011. szept. 4. 22:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
44%

00:13 (utolsónak)

Az általad leírtak alapján kimondottan rendes szüleid vannak,

belőled mégis csak egy bunkó lett !!!

2011. okt. 18. 04:58
 32/41 anonim ***** válasza:
47%

''Nem értem azokat, akik egyből az anyát támadják. Közvetlen szomszédom lánya ugyanilyen, sőt, ő kivágja a tányért a konyhából ha nem tetszik neki a vacsora. És születése óta ismerem őket, ritka rendes emberek. És ők is megkapták már, hogy gondolkozzanak mit rontottak el.''

Az, hogy rendes ember és az, hogy jó szülő, az nem ugyanaz. Rendes emberek is tudnak nagyokat hibázni a nevelésben, talán éppen a hatalmas szívük miatt.

(a kérdésre már válaszoltam.)

2011. okt. 18. 07:20
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanígy kezdődött a akkor 19 éves testvéremmel is.

Abba hagyta a sulit,dolgozni nem akart,folyton anyut húzta le cigivel,ha nem volt neki elvette tőle.

Anyu sokáig elviselte ezt,aztán lépett.

Azt mondta ha nincs munkahelye,akkor ad neki 2 hetet h találjon,vagy költözhet!

Nem talált,majd anyu elküldte itthonról,a nagyszülőkhöz menekült,anyu anyósához!

Na ott várt rá jó élet!

Nem ehetett annyit amit akart,mert lett szólva a kajálásért,ki volt ott porciózva az étel,a fürdést nagyanyámék minden másnap engedték meg neki,mondván a víz számla sok lesz,tv csak max 9-ig mehetett.

6 hónapig bírta,utána hazajött,és elment dolgozni!

2011. okt. 18. 07:37
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy egy ember viselkedéséért mindig mást akarnak felelőssé tenni. Amit teszek, azért én felelek, mindegy mivel indokolom. Akkor a tolvaj sem hibás, csak rosszul nevelték? Amíg van olyan ember, aki pokoli gyerekkor után önerőből továbbtanul, dolgozik, addig nem fogadom el, hogy egy másik gyereknek valami nem tetszik otthon, és erre hivatkozva azt csinál amit akar. Vagdalkozik, követelőzik, de a fenekét meg nem emelné, hogy változzon valami.
2011. okt. 18. 07:40
 35/41 anonim ***** válasza:

07:40-nek

Talán mert nem teljesen egészséges a lány. Nyilván tehet ő is bizonyos dolgokról, nekem is alap volt, hogy továbbtanuljak(vagy dolgozzak), jó példát láttam itthon. Szerintem nem most változott meg a lány, fiatalabb korában lehetett volna valamit csiszolni rajta, mostanra már kissé elborult.

Itt két lehetőség van: vagy kirakja az anyja, és a lány elveszik/éhenhal, vagy elkezd vele foglalkozni ő is, szakember is.

Persze, nem kizárt, hogy észheztér, de a leírás alapján nem tartom valószínűnek.

2011. okt. 18. 09:16
 36/41 anonim ***** válasza:
64%

Találj ki neki valamit,amivel egy kicsit meg tudnád leckéztetni!

Ne törődj bele,az a legrosszabb,akkor úgy fogja érezni,h ő nyert!

Egy szülőnek mindig legyen legalább egy kis hatalma a gyereke felett!

Mond meg neki h ha nem változtat,akkor kénytelen leszel Te változtatni!

Nem mondom h legyél vele kegyetlen,csak annyit mondok h mutasd meg,hogy nem te vagy rászorulva,hanem bizony ő rád!

Magyarázd el neki h 18 éves koráig vagy köteles eltartani,de mivel te vagy az anyja,természetesen ezután is segítesz neki,HA és ez hangsúlyozom! HA megérdemli!

Mondjuk amíg nem talál munkát!

Egy gyerek megérzi ha az anyja tehetetlen,és ezt ki is használja,és saját javára fordítja!

Nem szabad megadni magad,pláne nem ráhagynod a dolgokat,mert akkor utána már úgy fogja érezni h szinte bármit megtehet,és ez tapasztalat!

Sajnos tudom h milyen ez szitu,és azzal is tisztában vagyok,h hová fajulhat a dolog.

Mindenképpen magabiztosan kell fellépned,és azt mondogatni magadnak!

ÉN MEGTEHETEM AZT H KEMÉNY LESZEK VELE!ÉN SZÜLTEM!ELVÁROM H TISZTELJEN!

Ha kedveskedsz,megalázkodsz neki,ki fog nevetni!

2011. okt. 18. 11:16
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a lányodnak a Sedatif Pc tablettát, ami egy homeopátiás gyógykészítmény, el kell szopogatni belőle napi egyet, vagy ahogyan az orvos adagolja! Amikor 20 éves voltam, akkor nekem is egy ilyen tablettát írt fel az orvos, mert hasonló tüneteim voltak mint a lányodnak, de ez a tabletta nekem sokat segített, ugyanis hat az idegrendszerre, s erre van szüksége a lányodnak, mert ő most nagyon beteg, amit gyógyítani kell, mindenképp vidd el orvoshoz, nekem a háziorvosom írta fel ezt a szert, depresszióra is kiválóan alkalmas, 1 dobozzal ettem belőle, s elmúlt a depresszióm, hidd el hatásos, a te lányod is meg fog gyógyulni tőle!

25/N

2011. okt. 18. 12:49
 38/41 anonim ***** válasza:
52%

00.13-mas vagyok.

Na és elmondanád, miért is vagyok bunkó??

2011. okt. 18. 13:57
 39/41 anonim ***** válasza:
56%

"00:13 (utolsónak)

Az általad leírtak alapján kimondottan rendes szüleid vannak,

belőled mégis csak egy bunkó lett !!!"

Te meg nem bunkó,hanem akkora tapló vagy,már csak egy kalap kéne a fejere,és gomba lennél!

Hogy jössz ahhoz h lebunkózol másokat?!

2011. okt. 18. 14:23
 40/41 anonim ***** válasza:
*fejedre
2011. okt. 18. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!