Meg bolondulok! Mit csináljak a lányommal?
Én is kiakadtam volna a helyedben. Nekem borzalmasak ezek a tetoválások meg piercingek, annyira komolytalan külsőt sugároznak, hogy hihetetlen. Egy 16 éves kamasz jut róluk eszembe, hiába tudom, hogy az illető esetleg egyáltalán nem ilyen, ezt sugározza. Ami viszont fontos a te szempontodból, hogy én is akartam ilyen idős koromban ilyen marhaságokat és a szüleim azt mondták, ha 18 elmúltam csinálhatom, azelőtt nem. Hát 18 után már megkomolyodtam annyira, hogy nem teszem tönkre a bőröm ilyenekkel és a stílusom is sokat változott. Csak elegáns ruhákban járok, mindig kosztümben. Hogy nézne ki a tetoválás??? Meg majd menyasszonyi ruhában is, brrr :S
Annyit tehetsz, hogy elbeszélgetsz a lányoddal, hogy máskor szóljon. Ha piercing lenne simán kivetethetnéd vele és beforrna 2 nap alatt, de ez nem fog eltűnni, és eltüntetés után is iszonyú csúnya, szóval inkább arra próbáld rávenni, hogy ameddig nem felnőtt addig több ilyet ne csináljon.
Ja és még valami: Ne légy agresszív!! Akkor tényleg ellened fordul és következő nap fültágítóval egybekötött orrlánccal érkezik haza :D Azt gondolom nem akarod, szóval szépen higgadtan.
A többiekre reagálva pedig szerintem a minimum az lett volna a lány részéről, hogy szól a szüleinek. Akármennyire is nem olyan a viszonyuk, azért ez nem egy olyan súlyos dolog, mint egy terhesség vagy bármi, hogy ne lehetne róla szólni és ne lehetett volna esetleg még egy évig kibírni.
én csak szimplán kiröhögném a helyedben! pláne, ha majd 10 év múlva a napot is elátkozza, mikor tetkót csináltatott.
az ő élete, az ő teste, az ő hülyesége.
engem anyámnak sikerült úgy nevelnie, hogy nem kellett titkolnom előtte semmit...
Te nevelésed :D
Nem most kell játszani a kemény szülőt, eddig kellett volna normálisnak lenned vele.
ja, és azt azért még hozzáteszem, hogyha nekem egy tetkón így kiakadna anyukám, menekülnék amint tudok, 18 évesen :/
Gyerek szemszögből írtam.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!