Meg bolondulok! Mit csináljak a lányommal?
A 21:32-esnek mondom hogy bek**solhat.Azok szoktak beszólni akik féltékenyek,hogy nem ilyen kapcsolat van az anyja vagy a lánya között.
A kérdező lányát sajnálom hogy az anyja ennyire szigorra fogja.
Nehogy már hogy az ilen prűd emberek mondják meg hogy hogyan viselkedjek.
Nem leszek egy kosztümös,nyavajgós konzervatív i**óta mint eggyesek.Az ilyenek már azért is nyavajognak ha letör a körmük.
ANYA VICCCCEEEEESSSSSS nem csak az én véleményem szerint.
Ugyhohy elmehettek a pi**ába.
És hadd zavarjon titeket a szexes viccei,pedig nagyon jóók=)))))
Jó ég te lány legalább helyesen írni tanulj meg....joghallgató, mi? Na, ez legalább tutira egyértelmű hogy csak vicc volt....
Meg áruld már el, ki a jó ég féltékeny a ti kapcsolatotokra? Miből szűrted ezt le? Abból hogy azt írták hogy egyformán kulturálatlanok vagytok? Ez lenne a jó kapcsolat alapja?
Kedves kérdező: ezen okulva ha jó kapcsolatot akarsz a lányoddal, akkor poénkodj a lányod füle hallatára hogy mennyit kufircolsz, aztán kamuzd azt fűnek-fának hogy a lányodból ügyvéd kultúrember lesz holott szegény egy mondatot sem tud leírni hibák nélkül és a trágár szavakon kívül máshogy nem tudja kifejezni magát, és a végén alpári módon küldjetek el mindenkit a francba aki elárulja hogy nem tudtok viselkedni.... talán így jobb lesz a kapcsolatotok.
Viccet félretéve mi lett a dolog vége, mit csináltál végül?
"szerencsétlen válaszolóra jól rá lett sütve hogy kosztümös...pedig egyáltalán nem úgy értette. egyébként meg aki kosztümöt hord az prűd qrva? na akkor hogy is van ez?"
Hagyd rájuk, szándékosan nem értették, amit mondani akartam, pedig el is magyaráztam, erre jött az a roppant értelmes válasz, hogy megy szexelni :) Még mindig jobban örülök a kosztümös megnevezésnek, mint azoknak a jelzőknek, amikkel az ő párosukat illették teljesen jogosan :)
ez tényleg elmebeteg:) hogy jön ide kukika meg a f*sz téma???? Jézus:) mennyi agyhalott ember szaladgál ebben az országban. Az amúgy nem esik le a skizofrén, bipoláris szexelős, tetkós, atomkirály, intellektuel "párocskának" hogy ugyanarról ír, 2 személy nevében, de a százalék ugyanaz...
Én esküszöm már nevetek rajta:)
:)
Rájöttek hogy alulmaradtak, és inkább mindketten elmentek szexelni. Remélem védekeznek mert elég a vérvonalukból :))
NA, ez vicces volt :)
10:33-hehehe jót röhögtemXD
Kit hülyétek,ez nem is viccesXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!