Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg bolondulok! Mit csináljak...

Meg bolondulok! Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
Ma reggel benyitottam a szobájába és láttam hogy tetoválása van!! a derekánál, (nem olyan nagy) Teljesen kiakadtam.! Apja még nincs otthon.. Nagyon mérges vagyok hogy az engedélyem nélkül megmerte csinálni még csak 17 éves. Köszönöm a válaszokat.!
2010. okt. 10. 12:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, végül hogy oldottad meg? Beszéltél már vele? hogy fogadta?
2010. okt. 11. 17:07
 102/125 anonim ***** válasza:
60%

Attól hogy valaki humoros még fogalmazhat kevésvé kulturálatlanul is.

És még mielőtt valaki azt írná prűd vagyok meg konzervatív, nem, nem vagyok az, csak tényleg hihetetlen hogy egy anya és lánya ilyen borzasztó alacsony színvonalon fejezi ki magát egy egyébként normális emberekkel teli fórumon.

Nem tudom már ki írt a prűdségről, meg az álszentségről, de azért mert valaki nem szereti ha "f@sz"-ként emlegeteik, még nem prűd. Gondolom ez tiszta mindenkinek akinek volt gyerekszobája...

Ha a lányzó ügyvédnek tanul (ez mondjuk jellemzi valahol a mai oktatást színvonalát is) ezt jelenti hogy anyukája sem tinike már, tehát ennyi idősen már illene felnőtt módjára viselkedni.

2010. okt. 11. 17:33
 103/125 anonim ***** válasza:
60%
Maximálisan egyetértek az utolsó válaszolóval.
2010. okt. 11. 17:37
 104/125 anonim ***** válasza:
46%

menjetek a francba.Attól hogy ügyvédnek készülök,csak konzervatív idióta lehetek,mint az a kosztümös?Kösz kihagyom,Még jó hogy nem ilyen idiótákkal élek.Még hogy a színvonal,haggyál már.

Itt az a lényeg hogy vannak itt olyan idióták,akik megvernék a 17éves csajt,pedig azért már nem tinézser,jah meg hogy amíg ott lakik mindenhez engedély kell.Meg egy nagy frászt.Én csak azokat a gyerekeket sajnálom akiknek olyan anyjuk van mint önök.

2010. okt. 11. 18:15
 105/125 anonim ***** válasza:
54%
Úristen, bocs de csak ti ketten trágárkodtatok és egyik általad említett válaszoló sem mondta, hogy verje meg, nem látod a százalékokat??? Pont hogy agressziómentességre buzdították. Tanuljátok már értelmezni mit ír a másik könyörgöm.
2010. okt. 11. 18:18
 106/125 anonim ***** válasza:

Ugye nem igaz,hogy akik itt vitatkoznak azok értes,felnőtt emberek??

Könyörgöm ez csak egy internetes oldal,mindenkinek van saját véleménye akár tetszik akár nem.

Nem hinném,hogy nincs jobb dolgotok mint egymást oltogatni.

2010. okt. 11. 18:52
 107/125 anonim ***** válasza:
szerencsétlen válaszolóra jól rá lett sütve hogy kosztümös...pedig egyáltalán nem úgy értette. egyébként meg aki kosztümöt hord az prűd qrva? na akkor hogy is van ez?
2010. okt. 11. 20:49
 108/125 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas ez a pár ember, aki itt oltja egymást. :))

Komolyan, mintha valami 12 éveseket olvasnék. Főleg az "anya-lány" nick poénos :))

2010. okt. 11. 21:32
 109/125 anonim ***** válasza:

Tényleg mi lett a megoldás, kedves kérdező? Mit tettetek végül?

Az alpári szájú lánynak meg most már tényleg pihennie kéne mert minden egyes kommentjével egyre primitívebb az írása..csak mocskol és fröcsög ész nélkül, most már valóban sok belőle.

2010. okt. 12. 09:21
 110/125 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kérdés amire választ várnak és nem egy vita fórum gyerekek vagy emberek vagy nem tudom kik vagytok.
2010. okt. 12. 12:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!