Más is kiakadna, ha a párja így viselkedne?
Párom (28) tegnap hazaállított, hogy ő füvezni fog hétvégén (hazahozta, és megmutatta), merthogy már x éve nem csinálta, és most szeretné újból kipróbálni.
Erre én elkezdtem vele veszekedni (nem tudom, jól tettem-e), mert hogy lehetne több esze is.
Hatalmasat csalódtam benne. Mindig is lenézte azokat akik füveznek. Most meg ő is elkezdte! :(
Azt mondta nem fog belőle rendszert csinálni, de mi lesz ha mégis? Így hogy akar családapa lenni?
Sok mindenre azt mondtam, hogy jó rendben, csinálja, de ezt nem tudom neki lenyelni!
24N
Ne aggódj, összeillhettek attól még, mert egy dologban más a véleményetek!
Vagy mindenkinek mindenről ugyanolyen a véleménye a párkapcsolatbn?
Mennyi álszent, tökéletes párkapcsolatban élő ember jött itt össze, akik egyforma ételeket esznek reggelire, szavazáskor ugyanarra nyomatják a az ikszet, egyik se cigizik de ha valamelyik mégis rágyújt a másik csak megsimogatja az arcát, este pedig ugyanolyan pizsiben bújnak ágyba :))))
11.29-es már ne is haragudj de te inkább bármit ráhagynál a párodra csak ne tartson hisztisnek?
Ezért is sok kapcsolatnak lehet vége, mert asszonyka nem meri kinyitni a száját, csak bólogat mint egy vari mindenre, aztán uracska egyszercsak megunja hogy nincs saját véleménye, nem áll ki magáért, sőt mellette akár még másik nője is lehet úgysem szól.....
Nincs itt se sok drogos, csak 2-3 osztja itt az észt, próbál győzködni, hogy az milyen ártalmatlan. Biztos már elszívták az agyukat. :)))
De akkor közelítsük meg máshonnan az esetet:
A férfi hazaállított, és kijelentette, hogy ő most drogozni fog, nem is keveset. Teljességgel figyelmen kívül hagyta, hogy a párját ez mennyire bántja, neki mindenképp be kellett szívnia.
Ha én látom a páromon, hogy valamely cselekedetem bántja, akkor minden erőmmel azon vagyok, hogy ne kelljen pont miattam szomorúnak lennie. A fű nem létszükség, meg lehet nélküle lenni, és aki képtelen ennyiről lemondani a párja kedvéért, és mellé még ezt otthon, egyedül csinálja, mint az alkeszok, az nem érdemel meg egy kapcsolatot.
Már csak azért sem, mert marha kellemetlen lesz, ha esetleg már megvan a gyerek és kopogtatnak a rendőrök, hogy most akkor házkutatás. Onnantól bizonygathatjátok, hogy nem mind a ketten használtátok, valószínűleg ez a gyámügyet sem fogja érdekelni; ők csak annyit látnak az egészből, hogy a két drogos veszélyeztetheti a gyereket. Igazuk is van.
11.38-nál a pont. Az összes!
Végre valaki értelmesen leírta az érveket hogy miért is van igaza a kérdezőnek!
ne haragudj de egy hisztis tyúk vagy! ha egy ilyenért képes vagy elhagyni,akkor ő csak jól jár!
úgy írok,min olyan,aki kerek 3x füvezett életében. nem szoktam rá,jó volt lazításnak,de sajnálom rá a pénzt. ugyanígy párom is bár ő régen többet szívott. a fűre NEM lehet rászokni,kivéve ha napi ötöt elszív belőle! a halálos adag 40KG amit el kell szívni!
de a lényeg nem is ez. egy kapcsolatban nem lehet ennyire megkötve tartani a másikat,mert az akkor csak minél jobban szabadulni akar! hagyd neki hadd csinálja,még ha nem is értesz vele egyet,és hidd el,rá fog jönni hogy nincs szüksége rá! ha irányítani akarsz akkor inkább vettél volna egy kocsit vagy biciklit!
üdv,
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!