Hogyan reagálnátok, ha a gyereketek így viselkedne?
Férjemm az előbb puszikat adott nekem az arcomra, meg a számra. Együtt tv-ztünk. 13 éves kamasz lányom (akinek nem a férjem az apukája, mert elváltunk) ezt mondta utána: "Fúj, de undorító, öreges, hánynom kell, temető..."
(a férjem már sok éve él velünk, tehát nem újdonság a lányomnak, hogy ő a nevelő apa és nem is jöttek ki rosszul sose).
Azt hittem köpni, nyelni nem tudok. Nem sok híja volt, hogy kapjon egy óriási taslit. Megőrülnek a kamaszok, vagy mi van?
pont ez az, h kamasz.neki kellemetlen,ha puszilkodni látja a szüleit és utána még abba is belegondol, h fúúúúj, ők még biztos csinálják....stba részéről ez gáz, mert neki ti már vénembereknek számítotok, meg ugye a szülei is vagytok így ez az egész ciki.
nem kell csinálni semmit.majd kinövi
13 éves KAMASZ lányom...
Gondolom érted a lényeget. Ilyent én is mondtam anno a saját szüleimnek, lesz még ilyenebb is.
én is ezt csinálnám...
igaza van az előbbiekből annak aki azt írta h jó hogynem ba.sztok előtte...
nem meg verni kéne azért mert nem szeret vkit... lehet hogy van oka rá...
20:46 te aztán primitív vagy.
Nem csókolóztunk, csak puszit adott, átölelt, mert egész nap nem találkoztunk. Nem azzal volt a bajom, hogy ő ezt öregesnek találta (bár elég fura, mivel harmincas évünkben járunk), hanem az a flegma undor, ronda szavak és tiszteletlenség nem tetszett. De nagyon nem!
Hát igen, tényleg kamaszodik XD
Szerintem poénosra vedd... valaki irta, hogy mondd neki, hogy kérsz te is egy öreges puszit? :D Meg ilyenek
Nyugi, teljesen normális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!