Hogyan reagálnátok, ha a gyereketek így viselkedne?
Férjemm az előbb puszikat adott nekem az arcomra, meg a számra. Együtt tv-ztünk. 13 éves kamasz lányom (akinek nem a férjem az apukája, mert elváltunk) ezt mondta utána: "Fúj, de undorító, öreges, hánynom kell, temető..."
(a férjem már sok éve él velünk, tehát nem újdonság a lányomnak, hogy ő a nevelő apa és nem is jöttek ki rosszul sose).
Azt hittem köpni, nyelni nem tudok. Nem sok híja volt, hogy kapjon egy óriási taslit. Megőrülnek a kamaszok, vagy mi van?
Jajj de nagy hülyeség ezen problémázni!!! Emlékezz már vissza a saját kiskamasz éveidre. Én is utáltam a szüleimet puszilkodni látni (ez tök független attól, hogy vér szerinti -e az apa vagy sem)...Ez a duma, amit megeresztett teljesen megegyezik azzal, amit ilyenkor a kortársai közötti elvárás szerint mondani kell.
Szóval nyugi. A lányod NORMÁLIS!
Én meg azt mondom, hogy addig jó, míg megpuszilják egymást és nem hidegek egymással...mert hány helyen van olyan is...:-S
(én nem utáltam 1 évesen ha a szüleim megpuszilták egymást...)
egy előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!