Hogyan reagálnátok, ha a gyereketek így viselkedne?
Férjemm az előbb puszikat adott nekem az arcomra, meg a számra. Együtt tv-ztünk. 13 éves kamasz lányom (akinek nem a férjem az apukája, mert elváltunk) ezt mondta utána: "Fúj, de undorító, öreges, hánynom kell, temető..."
(a férjem már sok éve él velünk, tehát nem újdonság a lányomnak, hogy ő a nevelő apa és nem is jöttek ki rosszul sose).
Azt hittem köpni, nyelni nem tudok. Nem sok híja volt, hogy kapjon egy óriási taslit. Megőrülnek a kamaszok, vagy mi van?
Nem kell aggódni. Nagyon szeretve van, harmonikus légkör, nincs veszekedés, figyelünk rá, én talán túlzottan is. Nem utálja a férjemet, nincs oka rá, hogy így beszéljen, mivel kis kora óta csak köszönhet neki, mert mindig szeretettel bánt vele.
Ismétlem: ne azzal volt bajom, hogy esetleg undorodik egy kis egyszerű puszitól, hanem ahogy kifejezte ezt.
Anyám, borogass!
Gondolom most azok siránkoznak, hogy milyen erkölcstelen egy "öregasszony" (lehet, vagy 35..), aki puszit mer adni a férje szájára, meg az arcára, és viszont, akik pár sorral lejjebb meg szokták kérdezni, szeretik-e a fiúk, ha első randin lesz.pják őket.
Egy puszi férj-feleség között, na az kiveri a biztosítékot, (jó hogy nem b...nak....), de ha két 13 évesről van szó, akkor azok b..nak nyugodtan, jó sokat és szaporán.
Remélem, minden utcán smároló kamaszhoz odarohantok erényórát tartani.:D
Egyetértek: kamaszodik.
Azt tenném hozzá, örülök, hogy ilyen nyílt, el meri mondani a véleményét.
És igen, mint az első? mondta: humorosan reagálnék, pl, gyere, te is kapsz a nyanyától egy puszit.
Én irtam azt hogy szeressétek. A soraidon látom, hogy szereted, ezzel nincs is gond, de most hogy tini lesz, egyre gyakoribb lesz az ilyen, mikor gonosznak tűnik majd, és elutasít.Ekkor kell majd nagyon, hogy szeresd, mikor ő azt mondja, hogy hagyj békén, anyu...akkor titokban majd arra vár, hogy szeresd még jobban, de pont az ellenkezőjét mondja majd.
Amúgy én díjazom a puszit, anyumék is csinálták, volt, hogy elbőgtem magam, ők meg nem tudták, hogy miért... azért, mert boldog voltam, hogy szeretik egymást. Sajna azóta elváltak, remélem, én is puszilkodom majd a férjemmel, akkor is, ha már kamaszok lesznek a gyerekeink. Maradjatok ilyen turbékoló galambok azért is! A szerelem nem korhoz kötött.
Van egy könyv, Gyerekekre hangolva. Most olvasom (le lehet tölteni, ha rákeresel), hátha ad pár ötletet egy kamaszhoz is, hogy lehet őt "jól" szeretni.
Amúgy kamasz... ennyi.
Sokkal jobban jársz, ha neki a "szex" undi, és nem csak az jár a fejében.
;)
Nincs semmi baja...:)
de mi lenne ha beszélnél vele erről?
Szépen megkérdezhetnéd, hogy milyen baja volt ezzel a dologgal? És miért mondja, hogy temető?
Szerintem ez azért elég illetlen volt....
Légy őszinte, egy jó anya-lánya kapcsolatban ezt is meg kell tudni beszélni:)
(Javaslom a primitív hozzászólóknak, hogy megtartsák a véleményüket a továbbiakban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!