Hogy viselkedne a részeg apa, ha a lánya is részeg lenne?
Elméleti kérdés, a minap gondolkoztam el rajta. Adott egy alkoholista apa, akinek hiába mond az ember, elmegy a figyelmeztetés a füle mellett. Látványosan nem hallgat meg. Állítja, hogy ő bizony szellemi képességének teljében van, b
rmikor kiáll egy sakkmeccsre ellenem, holott nem látja magát hogy néz ki. Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha mondjuk a gyereke ugyanúgy berúgna, ugyanúgy osztaná az észt, filozófálna. Vajon részegen az immáron alkalmas beszélgetőtársat látná benne, vagy megszólalna benne az apai ösztön, látva, hogy a gyereke esik szét az alkoholtól.
Mint mondtam: elméleti kérdés, nem bírom még az alkohol szagát sem, csak kíváncsi vagyok, hogyha ilyenképpen szembesítenék mi lenne a reakció.
:(
Ha ezt akkor csinálnád (gondolom rólad van szó) amikor ő józan, talán szembesülne... a te általad leírt esetben nem fogná fel és utólag se értené, hogy mi történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!