Mit tennétek akkor, ha az édesanyátok így viselkedne? Infóért katt.
6 évesen vesztettem el az apukámat (most 16éves vagyok). Édesanyámnak új barátja van már több éve, és állandóan nála alszik, mindig vele van, teljesen megváltozott. Sosem takarít vagy pakol, még az ő szobáját is mi takarítjuk a testvéremmel, sokszor nem is főz...Azt mondja, hogy az a mi dolgunk, és neki itt nincsenek kötelességei, megse akart minket szülni stb. Engem és a testvéremet sehova nem hajlandó elvinni kocsival, de a barátját ide-oda furikázza futóversenyekre Ausztriába stb. Ha ezeket a szemére hányjuk, akkor azt mondja féltékenyek vagyunk a barátjára. Állandóan arról beszél, hogy én nem csinálok semmit itthon, holott ő az, aki nem csinál semmit.
Segítsetek! Ti mit csinálnátok ???
Ne takaríts ki a szobájában, majd eltűnik a sok lom között. :)
Am meg két év múlva elköltözhetsz...nics esetleg vmi nagyszülő, akivel lehetne beszélni erről? Ofö?
Apukámnék szülei még élnek, de velük rosszba vagyunk, mert gonoszak meg pénzéhesek...:S
Ofőmmel már beszéltünk erről, de nem tudott segíteni...
Ajajj még egy tini aki körül mindenki gonosz és rosszindulatú
Gyámügy - esetleg nevelőotthon
"De ha a gyámügyhöz fordulok az macerás, anyám meg nagyon ideges lenne. Új szülőkhöz meg még véletlenül sem akarok kerülni.."
macerás??? anyád ideges lenne???? új szülők????????? nincs nálatok semmi baj akkor........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!