Más is kiakadna, ha a párja így viselkedne?
Párom (28) tegnap hazaállított, hogy ő füvezni fog hétvégén (hazahozta, és megmutatta), merthogy már x éve nem csinálta, és most szeretné újból kipróbálni.
Erre én elkezdtem vele veszekedni (nem tudom, jól tettem-e), mert hogy lehetne több esze is.
Hatalmasat csalódtam benne. Mindig is lenézte azokat akik füveznek. Most meg ő is elkezdte! :(
Azt mondta nem fog belőle rendszert csinálni, de mi lesz ha mégis? Így hogy akar családapa lenni?
Sok mindenre azt mondtam, hogy jó rendben, csinálja, de ezt nem tudom neki lenyelni!
24N
Kedves Kérdező!
Tudod, ha az én férjem állna ilyennel elő, kezébe nyomnám a füves cigijét, és kidobnám azzal együtt.
De ez az én véleményem.
Az előző házasságomból kiindulva...neki az jutott egyik napról a másikra eszébe, hogy ő alkoholista. Az elmúlt évek azt bizonyítják, hogy jól tettem, mikor a hiábavaló beszélgetések után elhagytam..
Ahogy olvasom itt a válaszokat, úgy látom, sokan elnéznék..na persze, hisz nem nekik kell ilyennel együttélni.
nyugi már! lazulj le!
ez csak egy kicsi fű.
attól, hogy valaki elszív két spandlit, még nem lesz drogos. Viszont rád rádférne egy kis lazítás!
Lehet, hoyg nem is illetek igazán egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!