Más is kiakadna, ha a párja így viselkedne?
Párom (28) tegnap hazaállított, hogy ő füvezni fog hétvégén (hazahozta, és megmutatta), merthogy már x éve nem csinálta, és most szeretné újból kipróbálni.
Erre én elkezdtem vele veszekedni (nem tudom, jól tettem-e), mert hogy lehetne több esze is.
Hatalmasat csalódtam benne. Mindig is lenézte azokat akik füveznek. Most meg ő is elkezdte! :(
Azt mondta nem fog belőle rendszert csinálni, de mi lesz ha mégis? Így hogy akar családapa lenni?
Sok mindenre azt mondtam, hogy jó rendben, csinálja, de ezt nem tudom neki lenyelni!
24N
Huh, az a gyanúm, hogy neked nem a fűvel van bajod. Inkább ülj le és gondold végig, hogy hol a hiba a kapcsolatotokban. Elsőként azt említeném, hogy meg sem próbálod megérteni, mit és miért csinál.
Én sem szeretem, ha a párom füvezik, de emiatt elhagyni? Egyáltalán szereted még? Mert a kérdésedből és a kommentjeidből az szűrődik le, hogy valójában inkább csak eltűröd magad mellett, ami nem jó, főleg nem családalapításra!
Ne haragudj, de számomra nem indok, hogy "csak mert rég csináltam, újra ki akarom próbálni"
Mondtam neki, hogyha depressziós lenne, akkor megérteném... De így?
ha valaki 8 évente elszív egy jointot, az nem akadálya azért a gyerekvállalásnak...
nem lehet, hogy TE akarsz gyereket?
az is lehet, hoyg most férfikorba érve, megkomolyodva, pont ezzel a szertartással búcsúzik az ifjúkortól. Jobb lenne, ha ezt együtt szívnád el vele, és beszélgetnétek a múló időről közben. Annyi hasznod is lenne, hoyg felerész jut neki.
Biztos, hogy nem depressziós?
Most komolyan, itt mindenki azt írja, hogy túlreagálod a dolgot. Próbálj meg magadba nézni és átgondolni, hogy vajon itt tényleg mindenki bolond, csak én vagyok helikopter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!