Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elviselhetetlen...

Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.

Mi lehetne a megoldás?

2022. aug. 1. 00:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/132 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán marha sokat tettél az utóbbi 4 hónapban a nyavalygáson kívül. Anyád fogadja el a te aktuálisodat odaköltözéssel, mindennel, de te az ő barátjának egy tetves választ nem bírsz kinyögni, mert sért téged a jelenléte. Én kölyköm lennél, hétvégig szedhetnéd magadat a cuccoddal meg az aktuális hapiddal együtt, aztán mehetnétek a hapid szüleit boldogítani vagy bárki mást. 24 éves óriás csecsemő vagy.
2022. aug. 1. 14:31
 72/132 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy extra dolog az amit anyum kapott tőlünk, mi hálásak vagyunk, hogy itt lakhatunk, de még mindig nem értik itt sokan, hogy azért közbe én is és párom is dolgozunk, nem csak lábat lógatunk, és fizetünk is mindent amit lehet. Lehet, hogy leírás alapján ez nem jön át, de akkor is apa szerepbe akar bújni a csávó, minden mondatán, a gesztusain, mindenen érződik. Alig látja a lányát mert 4 éve költözött ki külföldre, de ne velem akarja őt pótolni, menjen ki hozzá akkor. Anyámék se értik, hogy ez nekem miért esik szarul és miért kellemetlen. Párom és anyám szerint is én vagyok az egyre elviselhetetlenebb, de senki nem érti meg, hogy nekem szar érzés hogy egy idegen ember apámként akar viselkedni, ő nekem egy senki és az is marad, van apám.
2022. aug. 1. 14:37
 73/132 anonim ***** válasza:
91%
Akkor közöld vele, ne kínlódj, jaa, hogy azt nem mered, és a gyerekszoba is megszűnne. Anyád ki fog hajítani, a hapid meg el fog hagyni. Egy óriási hisztit csapsz le itt is,el se tudom képzelni, hogy élőben mit művelhetsz.
2022. aug. 1. 14:42
 74/132 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy fizetitek amit kell, megint alap dolog... És az hogy elviselhetetlen vagy, itt is tisztán átjön.

A semmin pattogsz, mert uralkodnál anyádon, mert gyerekes módon még mindig apádat akarod vissza- pedig majdnem nagykorú voltál amikor váltak. Az megfordult a fejedben hogy anyád évek óta azért volt csak apáddal már akkor is hogy te a lehető legkevésbé sérülj? Attól hogy valaki jó apa, lehet katasztrofálisan pocsék társ, férj... Tessék albiba menni, a saját portádon a saját szabályaid élnek: más nyakán meg alkalmazkodj. És nem, még mindig nem jogosít fel anyád párjának a csesztetésére hogy te "ott nőttél fel".

2022. aug. 1. 14:43
 75/132 anonim ***** válasza:
100%

Menj pszichológushoz, mert nem dolgozta fel a válást. Kérdezted anyudat miért ment tönkre a kapcsolat? Csak mert te azt írtad aranyember az apud

Nekem is elváltak jó régen a szüleim, és anyum újra férjhez ment. Szégyellem magam de akkoriban úgy viselkedtem mint te, mára pedig iszonyat bánom, mert rájöttem milyen az apám, és milyen ember a mostohaapám

Te meg se akarod őt ismerni, alapból utálod. Neked, hogy esne ha anyud viselkedne így a pároddal?

Hidd el, egyedül veled van a baj, vagy jobban örülnél ha magányos lenne anyud? Vagy ha a pali levegőnek nézne téged? Gondolom akkor meg az lenne a baj!

2022. aug. 1. 14:46
 76/132 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fogok fel hogy a pasi nem akar az apád lenni csak te képzeld bele mert még mindig nem fogadtad el a szüleid válását.

Dolgoztok és? Ha külön laknátok akkor is be kéne vásárolni és egyéb dolgokat elintézni . És most kapaszkodj meg, neked meg a párodnak nem anyudnak.

Anyudnak és a párodnak is igaza van,te játszod itt a hisztis kisgyereket.

Aztán majd lehet csodálkozni ha a párod is megmondja hogy vége van.

2022. aug. 1. 14:47
 77/132 anonim ***** válasza:
95%
Bennem komolyan megfordult, hogy a kérdező esetleg egy troll és unatkozik. Ennyire sötét senki sem lehet. Vagy de?
2022. aug. 1. 14:49
 78/132 anonim ***** válasza:
97%
#77 már bennem is megfordult, de láttam már sokkal idősebb embereket ilyen hisztis, 3rtetlen kisgyerekként viselkedni. Szóval simán el tudom képzelni hogy a kérdező ilyen sötét aki nem látja a fától az erdőt.
2022. aug. 1. 14:52
 79/132 A kérdező kommentje:
Tudom miért váltak anyámék. Maradjunk annyiban, hogy inkább anyám hibájából, apám kissé talpraesettlen volt, de apaként rengeteget adott nekem, anyámmal se bánt rosszul soha, a légynek sem tudna ártani. Neki is van azóta új párja, hamarosan lehet házasodnak is de sokkal elviselhetőbb ember a nő mint anyám palija, nem játsza ennyire az agyát.
2022. aug. 1. 14:52
 80/132 A kérdező kommentje:
Unalmamba nem fogok ide kérdéseket kiírni, hagyjuk már ezt. Szimplán nem értem, hogy miért érthetetlen ez mindenkinek, hogy nekem bántó és szarul esik a jelenlegi helyzet.
2022. aug. 1. 14:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!