Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elviselhetetlen...

Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.

Mi lehetne a megoldás?

2022. aug. 1. 00:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/132 anonim ***** válasza:
100%
#126 erre nem kapunk választ. Túlságosan feladtam neki ezzel a leckét.
2022. aug. 3. 17:55
 132/132 anonim ***** válasza:
100%

24 éves dolgozó, párkapcsolatban élő felnőtt nő vagy ezzel szemben leírásból kb 14 éves szinten vagy. Mint egy minden ellen IS lázadó kis tini. Szegény csávó ha a feje tetejére áll se fog tudni jót mondani neked. Sajnálom szegényt.

Inkább örülnél neki, hogy anyukád boldog. Gondolj bele ha te meg a párod egyszer elköltöztök abból a házból, nem marad egyedül. Lesz aki vigyáz rá, lesz társasága, nem fog befásulni. Ezen gondolkozz el.

Nem akar az az ember az apád szerepébe bújni, miért is akarna nem vagy már gyerek. Azért próbál társalogni veled és közös programot szervezni, hogy kicsit összecsiszolódjatok. Egyszerüen kedves akar lenni, nyilván otthon is tudtára adod, hogy nem tetszik neked hogy ő ottvan.

2022. aug. 7. 22:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!