Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.
24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.
Mi lehetne a megoldás?
Persze, persze, meg ahogy a hercegnő elképzelte.. De ha nem így viselkedne, akkor azon rinyálnál. És akárhány évesen jó kirándulni normális emberekkel. Az hogy te képtelen vagy emberi módon viselkedni, tehát veled szar volna, már más téma.
Anyád nem öreg, és nem apád tartozéka. Jó olvasni hogy kimozdul a párjával: a pasas meg azt szeretné hogy anyád boldog legyen: ezért próbál még egy magadfajta undok dögnek is esélyt adni a közös programokkal hogy megismerjétek egymást, és legyenek közös élményeid. A soraidból meg süt hogy te temetnéd anyádat.. ne legyen partnere, ne mozduljon ki hát mit is képzel negyven évesen?- mert ha rátok szorul a nyakán maradhatok-vagyis maradhatsz, mert a párod nem sokáig fogja tűrni amit csinálsz ha kicsit is gerinces. Simán talál normális, felnőtt nőt helyetted.
'Azért vagyok sötét meg éretlen, mert nem tetszik az, hogy 1 év leforgása alatt 1 vadidegen ember már teljesen úgy viselkedik mintha 20 éve itt lakna?'
Ez szerintem durva! Mert gondolom, a férfi úgy viselkedik nálatok, ahogyan az anyádhoz való viszonya 'meghatározza'. Feltételezem, hogy eleinte vendég volt, majd egy idő után változott a státusza és odaköltözött. Ettől kezdve ott lakik, nyugodtan viselkedhet úgy, mint ha 20 éve ott lakna. De a Te leírásodból is látszik, hogy anyáddal, a barátoddal jóban van, veled meg próbál 'barátkozni'- szóval tudja, hogy 'nem lakik ott 20 éve'. Egyébként a barátod mióta lakik ott? És ugye rendszeresen figyelmezteted, hogy eszébe ne jusson otthon érezni magát, nehogy úgy viselkedjen, mint aki 20 éve ott lakik! Igazuk van a többieknek, a serdülő kori fejlődésben megrekedt, elkényeztetett liba vagy és piszok nagy zavar van a fejedben. És még nagyobb zavar lesz, ha egyszer az anyád vagy a barátod az asztalra csap....
Anyukádé a ház,ő dönti el,hogy ki fog ott élni és ki nem.Hiába vagy a lánya,az akkor is az ő háza,a párjának ugyanolyan joga van ott élni,mint neked és a barátodnak.
Gondolom amikor a barátod odaköltözött anyukád normálisan viselkedett,nem úgy mint most te.Ugye?
Ha a lányom lennél és ezt a hisztit levágnád napi szinten úgy vágnálak ki,mint macskát szarni és akkor még finoman fejeztem ki magam.
A barátod helyébe meg lelépnék,mert nem vagy normális,az biztos!
63. Elfelejted hogy ez az ember romantikát hoz anyukád életébe amit ti nem tudtok neki megadni, és nem akarsz róla hallani de az évek óta elmaradt szexet is.
A te és barátod kapcsolata teljesen más fajta kapcsolat, nem érdemes összehasonlítani a kettőt.
Téged szeret mint a gyerekét, a barátját szereti mint szerelmét, a te barátodat is szerethető mint leendő vejét. Szóval ezeket a szeretetet felesleges mérlegre tenned mert más fajta szeretetek.
Nem, itt te nem érted a dolgokat. De úgy látszik, közel 100 válasz sem elég hozzá, hogy belásd.
Akkor még egyszer, röviden: A lakás ANYÁDÉ. Azt visz oda, akit csak akar. Ha ő azt akarja, hogy a palija ott lakjon, akkor a palijának joga van ott lakni. Te 24 éves vagy. Ha 14 lennél, megértenélek, mert kiskorúként köteles lennél ott lakni. De jelen helyzetben anyád simán közölhetné veletek, hogy van egy hetetek kiköltözni, mert felnőtt emberek vagytok, ő meg kettesben akar lenni a párjával. Ő DÖNTI EL, hogy ki lakhat ott, neked NULLA beleszólásod van, a pasidnak szintúgy. Értem, hogy nem ingyen laktok ott, fizettek a rezsibe, szuper. Attól még jogilag semmi közöd ahhoz a lakáshoz addig, amíg anyád él. Akár még lakbért is kérhetne tőletek.
A palija meg képes kedves lenni, programokat csinálni és még időnként beszélgetést is kezdeményezni veled, ha már egy fedél alatt laktok? Van pofája megtenni ilyen dolgokat azért, hogy ne olyan legyen, mintha idegenek élnének egymás mellett?? Szent isten, micsoda hányinger egy alak lehet, remélem mielőbb kidobja anyád, és keres inkább valami munkakerülő alkeszt helyette! /szarkazmus
24 évesen neked rendbe kell raknod pár dolgot a fejedben.
1. Anyádé a ház MÉG. Semmi SEMMI beleszólásod sincs, kit hoz oda.
2. Ne akard uralni anyád, neki is jár a boldogság.
3. A pali, azért kedves, mert normális viszonyt akar kialakítani veletek. Nyilván direkt ilyen, mert tudja, hogy hál istennek jó helye van nálatok, ezért normálisan is viselkedik.
Te is kedves lennél azokkal akikkel szeretnél jó kapcsolatot ápolni. Teljesen normális ez a pasi.
4. Nőjj fel. Nem vagy anyád szeme fénye már, a pasi lehet fontosabb neki mint te vagy. Elvégre te felnőtt nő vagy, ideje lenne lassan kirepülni.
5. Már a párod is elviselhetetlennek tart. Ha tovább hisztizel, még ő is elhagy, mert egyszer tuti megunja ezt.
6. Nem apáskodni akar, hanem jófejkedni. Istenem. Inkább valld be, egyszerűen nem szimpi neked és sose volt az.
7. Kirándulni bàrkivel lehet, nem számít a kor. Ezt nem is tudom te honnan veszed.
8. Ha szar neked így, gyűjts pénzt és költözz el.
Mik vannak... nagyon nem vagy rendben fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!