Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.
24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.
Mi lehetne a megoldás?
Nagyon cuki vagy hogy engedélyezed anyukádnak hogy összeköltözzön a párjával amikor 50 éves korodban méltoztatsz elköltözni.....
Javaslom nagyon gyorsan vedd észre magad kérdező mert nagyon elvagy tévedve.
A pasi ott lakik, akár tetszik akár nem és addig amíg anyud nem dönt másként ott is fog.
Az alapján amit írsz róla normális a pali, anyukáddal is jól bánik és boldogok együtt. Ha pedig úgy érezték hogy 8 hónap után össze szeretnének költözni az az ő dolguk.
Szóval ahelyett hogy ok nélkül szemétkedsz a pasival legalább anyukád miatt próbálhatnál normális kapcsolatot kialakítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!