Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elviselhetetlen...

Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.

Mi lehetne a megoldás?

2022. aug. 1. 00:19
 111/132 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon cuki vagy hogy engedélyezed anyukádnak hogy összeköltözzön a párjával amikor 50 éves korodban méltoztatsz elköltözni.....

Javaslom nagyon gyorsan vedd észre magad kérdező mert nagyon elvagy tévedve.

2022. aug. 1. 18:04
 112/132 anonim ***** válasza:
100%
Te valami katolikus leánynevelő intézetben nőttél fel, hogy csak 5 év egymás kerülgetése után, házasságkötés által lehet összeköltözni? 8 hónap az teljesen rendben van. És hogy ne viselkedjen úgy, mint aki mindig is ott lakott? Bőröndből öltözzön, műanyagtányérból egyen, egyadagos fogkrémet használjon, mert nincs ott sajátja? Kérdezze meg, hol a távirányító, mert nem tudja? Ne is mosogasson el, mert ő csak alkalmi vendég? Vigye el mosodába a szennyesét? Csöngessen, ha hazaér, mert nem jár neki kulcs? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Anyád egy egészséges felnőtt nő, akinek partnere van, és az nem az apád.
2022. aug. 1. 18:10
 113/132 anonim ***** válasza:
100%

A pasi ott lakik, akár tetszik akár nem és addig amíg anyud nem dönt másként ott is fog.

Az alapján amit írsz róla normális a pali, anyukáddal is jól bánik és boldogok együtt. Ha pedig úgy érezték hogy 8 hónap után össze szeretnének költözni az az ő dolguk.

Szóval ahelyett hogy ok nélkül szemétkedsz a pasival legalább anyukád miatt próbálhatnál normális kapcsolatot kialakítani vele.

2022. aug. 1. 18:17
 114/132 anonim ***** válasza:
100%
A te párod miért lakik ott?
2022. aug. 1. 18:24
 115/132 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, már azért költöztette oda szerencsétlen anyád "ilyen hamar", hogy hátha ti meg elhúzzátok onnan a kis beleteket. Anyádnak sem valóra vált álom a te lovagoddal együtt élni. Csak ő elfogadja a helyzetet, megengedte neki, hogy odahurcolkodjon, kerülget titeket(miközben már nagy lovak vagytok), és még (ki tudja meddig) azt is eltűri, hogy egy tapló vagy azzal az emberrel, akit ő a társának választott.
2022. aug. 1. 19:18
 116/132 anonim ***** válasza:
100%
Légy erős: anyukád párja pont annyira családtag, mint a te párod. A kérdésed alapján pedig, ha nem írtad volna, hogy 24 vagy, max. 14-nek tippeltelek volna... Nőj fel, lassan ideje már, és ha ennyire összeférhetetlen vagy, tényleg a költözés a megoldás.
2022. aug. 1. 19:19
 117/132 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egyetértést itt ezelőtt csak a Martin-és a húsos csontos kérdéseknél láttam ezelőtt kérdező szóval tényleg gondolkodj el a válaszokon.
2022. aug. 1. 19:24
 118/132 anonim ***** válasza:
100%
De ő neeeeeem gondolkodik el ezen, mert így neki nem jóóó. Hát értsétek már meg. ( 🤣🤣🤣🤣 )
2022. aug. 1. 19:43
 119/132 anonim ***** válasza:
96%
Tuti troll.. vagy inkább remélem. Mert nagyon gáz ha tényleg ennyire fafejű és egoista.
2022. aug. 1. 19:45
 120/132 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mutasd meg ezt a kérdést édesanyádnak. Nem lesz utána probléma, hogy a pasival kell laknod.
2022. aug. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!