Mit csináljak a szüleimmel? Főleg Anyukámmal? Kezd elviselhetetlen lenni a helyzet.
Sziasztok! Lassan 1 éve, hogy apukám nem talál munkát. 4en élünk egy lakásban, Anyu, Apu, öcsém (11) és én (23)
Mostanság egyre többet hallgatom a "nincs pénz", "drágaság van", "holnap vajas kenyeret eszünk"
Tudni kell, hogy havi 40 ezret tudok nekik adni (a 70 ezres fizetésemből) és ha a barátom add akkor pár ezret...
Tudom, hogy nehéz a megélhetés, ez tény. De menekülök már itthonról, nem bírom a folyamatos panaszt elviselni. Mit tehetnék ez érdekében?
"nincs pénz", "drágaság van", "holnap vajas kenyeret eszünk" ...
Mintha csak az én apukámat hallanám.
Nálam már nagyon rég elviselhetetlen a helyzet, jövő hónapban költözöm is. 20/L
adla7176
Azért ne kapd fel ennyire a vizet,főleg,hogy nem látsz a dolgok mögé.
Nekem is halálosan elegem van az itthon "nincs pénz" nyavalygásból.De meg van az oka.5-en vagyunk ebből anyum barátja nem dolgozik,a hajlandóság se nagyon van meg.Anyum még a kistesómmal van itthon,így kapja a gyedet.Tele vagyunk hitellel,nincs befizetve egy csomó számla.Én kaptam pénzt,mondtam fizessenek ki belőle olyat,ami tényleg fontos.Hát nem a fontos dologra ment..Inkább nem írnám le,hogy mire..
Meg pl ilyeneken nyavalyognak,hogy csak csapvíz van itthon,az nem jó menni kell venni kólát.stb.
Szóval igen,sokszor úgy érzem,hogy inkább lelépnék,mert nem bírom ezt a nyavalygást,miközben senki nem is tesz semmit annak érdekében,hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!