Mit csináljak a szüleimmel? Főleg Anyukámmal? Kezd elviselhetetlen lenni a helyzet.
Sziasztok! Lassan 1 éve, hogy apukám nem talál munkát. 4en élünk egy lakásban, Anyu, Apu, öcsém (11) és én (23)
Mostanság egyre többet hallgatom a "nincs pénz", "drágaság van", "holnap vajas kenyeret eszünk"
Tudni kell, hogy havi 40 ezret tudok nekik adni (a 70 ezres fizetésemből) és ha a barátom add akkor pár ezret...
Tudom, hogy nehéz a megélhetés, ez tény. De menekülök már itthonról, nem bírom a folyamatos panaszt elviselni. Mit tehetnék ez érdekében?
Hát jó, de most őszintén, hogy is lehet elvárni a szülőktől, hogy vidámak legyenek, amikor ilyen rossz a helyzet? Persze jobb lenne, ha nem panaszkodnának mindig, de nehéz ebből a negatív hangulatból kikerülni, főleg, ha az ember azzal szembesül, hogy hiába próbálkozik már hónapok, sőt, évek óta, mégsem kap munkát, aki meg dolgozik, az hiába dolgozik látástól vakulásig, mégsem jut egyről a kettőre.
Ahogy látom, te sem keresel valami nagyon sokat, ha egyedül élnél, vagy mondjuk a barátodnak is hasonló fizetése lenne, és vele együtt, szerintem nagyon hamar te is oda jutnál, hogy elkezdesz panaszkodni, hogy milyen rossz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!