Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szüleimmel?...

Mit csináljak a szüleimmel? Főleg Anyukámmal? Kezd elviselhetetlen lenni a helyzet.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 éve, hogy apukám nem talál munkát. 4en élünk egy lakásban, Anyu, Apu, öcsém (11) és én (23)

Mostanság egyre többet hallgatom a "nincs pénz", "drágaság van", "holnap vajas kenyeret eszünk"

Tudni kell, hogy havi 40 ezret tudok nekik adni (a 70 ezres fizetésemből) és ha a barátom add akkor pár ezret...

Tudom, hogy nehéz a megélhetés, ez tény. De menekülök már itthonról, nem bírom a folyamatos panaszt elviselni. Mit tehetnék ez érdekében?

2012. ápr. 29. 16:37
1 2
 11/12 ava87 ***** válasza:

Hát jó, de most őszintén, hogy is lehet elvárni a szülőktől, hogy vidámak legyenek, amikor ilyen rossz a helyzet? Persze jobb lenne, ha nem panaszkodnának mindig, de nehéz ebből a negatív hangulatból kikerülni, főleg, ha az ember azzal szembesül, hogy hiába próbálkozik már hónapok, sőt, évek óta, mégsem kap munkát, aki meg dolgozik, az hiába dolgozik látástól vakulásig, mégsem jut egyről a kettőre.

Ahogy látom, te sem keresel valami nagyon sokat, ha egyedül élnél, vagy mondjuk a barátodnak is hasonló fizetése lenne, és vele együtt, szerintem nagyon hamar te is oda jutnál, hogy elkezdesz panaszkodni, hogy milyen rossz neked.

2012. ápr. 29. 22:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy én el akarok költözni itthonról vagy ilyesmi. Csak szeretném, ha nem ezt hallgatnám napról napra....tudom hogy nehéz a helyzet meg minden, de ez egy kicsit sok!!!
2012. máj. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!