Mar nem birom tovabb mit tehetnek hogy rendezodjon a helyzet?
ovalszleg nem kaptak meg a levelet/ husvetkor mondtak szuleim hogy
meg1x irjam meg.' de most annyira osszesurusodtek az iskolai kotelezettsegiem es a tanulnivalok hogy elfelejtettem es megannyi idom nemvolt mint szokottlenni. aztan
aztan ma kitort a patalia. hogy en miert nem vagyok arra kepes amire megkernek hogy nekem nem szamit a penz amit hoznak??? miert nezem oket semmibe mikor mindent ok adnak nekem
?? :( nagyon el voltam keseredve es veszekedtunk odaig fajult hogy akkor ne is segiitsek nekik semmiben soha tobbet. ezt mar nem birtAm tovabb elrohantam hogy ne lassanak sirni :(((
a banki utalasban kerestunk egy mSik bankot a tesom elso par alkalommal segitett kezelni amig rajovok hogy kell . csak hogy kell hozza egy cucc ami Tesomnal maradt o kiment egy hetre kulfoldre. ma azert is uvoltoztek hogy akkor azt setudom megcsinalni,
mekkora szerencsetlen vagyok. mellesleg miert hagytuk ki oket a vallalkozasbol.. ami nem igaz mert ok nem tudjak hasznalni a szamitogepet es mi intezzuk az utalasokat. ez meg inkabb fajt. van meg 2 masik testverem ok idosebbek mint en de oket nem lehet ezekkel a dolgokkal megbizni. most annyira szegyenlem magam hogy nem tudtam semmit elintezni es senkinek nem tudom elmondani ami bant...
holnap probaerettsegi es arra is kellene keszulni de igy nem tudok :'((
állj már a sarkadra!
ne bőgj
neked kellene hogy feljebb álljon!
1 de bennt van a gepbe de mindig nem fogom elkuldeni ugyanazt szeretek kreativ levelet irni
2 nem tudok..
szerencsére nem dőlt össze a világ
már lenyugodtam. most lejöttem matekozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!