Nagyon nagyon ciki helyzet ez?
Figyelt kérdés
Nagy volt a zaj körülöttem és nem értettem hogy melyik cégtől hívtak be állásinterjúra. Hogy viselkedjek holnap?
Szakmailag nagyjából azonos állásokra jelentkeztem... De nagyon félek :S
2012. márc. 1. 13:10
1/20 anonim válasza:
Telefonszám vagy a cím alapján keress rájuk.
2/20 anonim válasza:
Ha mondtak címet, akkor keress rá az interneten, és kidobja a cégnevet is.
Sok sikert!
3/20 anonim válasza:
Ha nem értetted,hogy honnan hívtak,akkor honnan tudod,hogy hova kell menned?
4/20 A kérdező kommentje:
A címet értettem, de egy irodaház van ott a google szerint, ahol mindenféle céges rendezvények is vannak, cégnevet meg nem dobott ki a google :S
2012. márc. 1. 13:15
5/20 anonim válasza:
Ha ennyire nem találod fel magad, vagy ennyire idétlen vagy ne menj sehova!
6/20 anonim válasza:
Hívd vissza a számot, és kérdezd meg hogy honnan hívtak, mert nem értetted. Valószínűleg hogy nem azzal fogsz beszélni aki az interjút tartja, és emiatt amúgy sem indulsz rosszabb esélyekkel, ilyen előfordul.
7/20 anonim válasza:
Milyen adatot tudsz? Kit fogsz a portán keresni? Ebből már kiindulhatsz. Telefonszám megvan?
Ha közvetítő jelentkezett, akkor őt hívd vissza és kérdezz rá, a cég előtt így már nem lesz ciki.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem mehetnék el anélkül hogy visszahívnám őket? :S
2012. márc. 1. 13:46
9/20 anonim válasza:
"Nem mehetnék el anélkül hogy visszahívnám őket? :S"
Nem mehetsz, és kész! Megértetted!? :)
10/20 anonim válasza:
Csak tudod, hova küldted el az önéletrajzaidat. Ennek alapján nem tudod megkeresni, mégis ki lehet abban az irodaházban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!