Nagyon nagyon ciki helyzet ez?
Nagy volt a zaj körülöttem és nem értettem hogy melyik cégtől hívtak be állásinterjúra. Hogy viselkedjek holnap?
Szakmailag nagyjából azonos állásokra jelentkeztem... De nagyon félek :S
Nem, mert nem profi. És ha ezt sem tudod elintézni, akkor hogy várhatod el, hogy felelősségteljes és önálló munkát adjanak?
Ha közvetítőn keresztül szóltak, akkor hívd vissza hogy pontosíts, ha már a cég keresett, akkor csak adtak egy nevet, akit holnap keress. Azon az infon elindlhatsz.
"Csak tudod, hova küldted el az önéletrajzaidat. Ennek alapján nem tudod megkeresni, mégis ki lehet abban az irodaházban?"
Ha közvetítőhöz van bejelentkezve, akkor nem tudhatja. Nekem is volt, hogy hívtak, ehhez a céghez ekkorra kell menni.
Szia!
Eszedbe ne jusson emiatt nem elmenni az interjúra.
Velem számtalanszor előfordult az, hogy pl. nem értettem a cégnevet, mivel valami flancos angol neve volt én meg nem tudok angolul. :)
De a címet leírtam és elmentem szépen, magabiztosan, ahogy kell. Az interjún úgyis mindent megbeszéltek, amit csak kell...és ott mondhatsz nemet is, ha egy nem tetsző cég nem tetsző állására rángattak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!