Ciki helyzet irtóra. Ti mit tennétek a helyemben?
Rázd le a srácot!
És szólj a barátnődnek is hogy tulajdonképpen milyen is az Ő "lovagja"!
Szerintem ezt mond el a barátnődnek.. Egyébként, neked bejön ez a pasi? Mert ha igen, az akkor lehet, hogy a barátságotokat megmérgezheti.
Egyszer az egyik bnőm megkörnyékezte a férjemet. Azt hittem az agyam dobom el. Azóta nem is beszélünk a csajjal. Persze ez azért egy kicsit más :)
üdv. 24/N
Te hogy érzed, tudnál valamit is kezdeni a pasassal? Érdekelne?
Ha nem, akkor ezt mondd meg neki, és beszélj a barátnőddel, hogy tisztán lásson..
(Csak nekem volt furcsa, hogy ez a kérdés 35-40 éves emberekről szól, és mégis olyan érzésem volt, mintha tinikről lenne egy tinitől?)
28N
hát ha engem így tesztelgetne a barátnőm, akkor elég pipa lennék rá. 35 éves a kérdező, gondolom nem fél éve ismerik egymást... Én 6 év barátság után is vízbe fojtanám a a barátnőm ha ilyennel próbálkozna.
De a lényeg, hogy mindenképp szólj neki, mert ne vesztegesse az idejét egy ilyen baromra. Nem hinném, hogy lenne néhány fölös éve erre ennyi idősen.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!