Szerintetek hogy jönne ki ez a helyzet? Ciki lenne vagy épp ellenkezőleg?
Hat figyelj szerintem az a 3 ev nem olyan sok,ha a fiun nem latszik hogy meg 17,es illik hozza es elsosorban szeretik egymast,akkor jo
ha meg nem dicsekednek a korukkal,akkor meg...es nem kell mindenkinek a velemenyere adni ha szeretik egymast,de ha pl a csaj ad a johirere es a srac tenyleg "fiatalnak" nez ki az mar mas teszta,........de rollad van szo?
Szerintem nem ciki, ilyenkor, ha ennyire bejöttök egymásnak, nem a másik véleménye a mérvadó!
Én úgy lennék vele, hogy egy próbát megér! De, ha gyerekes lenne vagy nem lenne közös témánk, akkor hanyagolnám a "szerelmi" kérdést, csak barátként kezelném!
Szia!
Nem tartom cikinek, a nővérem járt/jár hasonló cipőben, amikor ő 19 éves volt, a srác aki tetszett neki 16. Igaz ők egy gimibe jártak, csak a nővérem nyelvi tagozatos volt, így 5 éves volt neki a suli, mikor végzős volt a nővérem akkor jöttek össze( srác akkor volt tizedikes) Először ők is féltek, hogy mit fognak szólni mások, de mindenki elfogadta őket, a srác érettebb volt a koránál, simán kinézett 18-19-nek, nem volt ebből probléma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!