Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a helyzet normális?

Ez a helyzet normális?

Figyelt kérdés

Adott egy nő,nevezzük Petrának,akinek az anyukája gazdag(bár megdolgozik a pénzért-vállalkozó).

Na mármost Petra hozzámegy egy olyan férfihez akit szeret,akitől teherbe esik és együtt élnek nevelik a gyereküket,bár nagyon nehéz anyagi helyzetben de megvannak..Az anya(anyós) nem szereti a férjet sőt amióta a képben van a férj azóta nem támogatja semmilyen szinten a lányát csak az unokát!Előtte amit csak tudott megadott a lányának persze normális keretek között,de mára már hagyja azt is hogy teszem azt éhezzen.

Szerintetek ez így jól van?Az ok hogy imádja az unokát de a lánya akkor már semmit nem ér?mert olyanhoz ment hozzá akit ő akart?!

2011. nov. 11. 15:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*akit NEM akart
2011. nov. 11. 15:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Normális szülő elfogadja lánya választottját!
2011. nov. 11. 15:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nevezzük nevén a gyereket. Te vagy a lány. Azért nem segít, mert nem akarja a férfit is támogatni. Márpedig, ha neked segítene, akkor azzal Őt is segítené.
2011. nov. 11. 15:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen,nem szeretné a férfit támogatni,de ha egyszer a 3 ember közül az egyik a lánya,a másik meg az unokája akkor nem kellene félretenni a nézeteltéréseket és normális viselkedni úgy hogy a kisbaba se sérüljön.(lassan senki nem beszél senkivel)
2011. nov. 11. 15:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretne egyedül eltartani egy háromtagú családot, ahol van két munkaképes felnőtt. Amikor a két felnőtt belevágott a kapcsolatba, beleszámította az anyai támogatást? Erre a válasz gondolom: nem. Innentől nem értem a problémát.
2011. nov. 11. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, valami komolyabb oka van az anyának, ha nem akarja elfogadni a férfit. Ha az unokát támogatja, akkor szerintem rendben van. Eleve a férj dolga lenne eltartani a feleséget meg a gyereket, nem a nagyszülöké.

A lány meg ha annyira felnött, hogy saját családja van, akkor ne várja el, hogy a szülök eltartsák, föként a nemszeretem férjjel együtt. Mindenkinek saját dolga, hogy kinek ad a pénzéböl és kinek nem.

Attól, hogy a nagyszülö nem pénzeli a férjet, meg a lányát, nem árt a gyereknek.

De azért leirhatnád, hogy mi a kifogása a férjed ellen, mert abból, hogy nem tudtok megélni, az derül ki,hogy jogosan tiltakozott.

2011. nov. 11. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát bocsi, de egy gyerekes nőt senki nem köteles eltartani.

Akkor szüljön,ha az anyagi keretei megengedik.

2011. nov. 11. 16:02
 8/14 A kérdező kommentje:

Írtam hogy megvannak,megélnek a kiscsalád tagjai!!Nem eltartást hiányol a lány hanem amikor hoz az unokának egy egy tányér ételt mert főzött akkor a lány már nem is ehet belőle!Ha a lánynak dolga van,és kellene vigyázni az unokára az nem jó,de ha nagymamának jó akkor rögtön viszi a gyereket:(

Már egyszer volt házas a férj,ez a baja.

2011. nov. 11. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű megmondta előre, hogy nem támogatja a kapcsolatodat. Ennek tudatában döntöttél így, ez meg a következménye. Valóban nem választhat helyetted párt a szülőd, de ha úgy látja, hogy feneketlen kútba hordaná a vizet, arra meg ő nem kötelezhető. Tehát, te dönthettél a párodat illetően, ő pedig a támogatást illetően. Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy egy férfi fizetéséből meg a gyed-ből, családiból miért számít még egy tányér étel is.
2011. nov. 11. 16:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem a tányér étel a lényeg(gyesen vagyok nem Gyed)hanem a hozzáállás,hogy a gyerek eheti te meg már nem mert nem tettszik férjed.
2011. nov. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!