Ez a helyzet normális?
Adott egy nő,nevezzük Petrának,akinek az anyukája gazdag(bár megdolgozik a pénzért-vállalkozó).
Na mármost Petra hozzámegy egy olyan férfihez akit szeret,akitől teherbe esik és együtt élnek nevelik a gyereküket,bár nagyon nehéz anyagi helyzetben de megvannak..Az anya(anyós) nem szereti a férjet sőt amióta a képben van a férj azóta nem támogatja semmilyen szinten a lányát csak az unokát!Előtte amit csak tudott megadott a lányának persze normális keretek között,de mára már hagyja azt is hogy teszem azt éhezzen.
Szerintetek ez így jól van?Az ok hogy imádja az unokát de a lánya akkor már semmit nem ér?mert olyanhoz ment hozzá akit ő akart?!
Gondolom, valami komolyabb oka van az anyának, ha nem akarja elfogadni a férfit. Ha az unokát támogatja, akkor szerintem rendben van. Eleve a férj dolga lenne eltartani a feleséget meg a gyereket, nem a nagyszülöké.
A lány meg ha annyira felnött, hogy saját családja van, akkor ne várja el, hogy a szülök eltartsák, föként a nemszeretem férjjel együtt. Mindenkinek saját dolga, hogy kinek ad a pénzéböl és kinek nem.
Attól, hogy a nagyszülö nem pénzeli a férjet, meg a lányát, nem árt a gyereknek.
De azért leirhatnád, hogy mi a kifogása a férjed ellen, mert abból, hogy nem tudtok megélni, az derül ki,hogy jogosan tiltakozott.
Hát bocsi, de egy gyerekes nőt senki nem köteles eltartani.
Akkor szüljön,ha az anyagi keretei megengedik.
Írtam hogy megvannak,megélnek a kiscsalád tagjai!!Nem eltartást hiányol a lány hanem amikor hoz az unokának egy egy tányér ételt mert főzött akkor a lány már nem is ehet belőle!Ha a lánynak dolga van,és kellene vigyázni az unokára az nem jó,de ha nagymamának jó akkor rögtön viszi a gyereket:(
Már egyszer volt házas a férj,ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!