Ez a helyzet normális így?
Adott egy anyuka, aki megkéri a keresztanyját, hogy vigyázzon a 8 éves gyerekére néhány órát délelőtt, mert hivatalos ügyeket kell intéznie. A keresztanya hallhatóan nem lelkesedik a kérésért, mert jönnek az unokák -2 fiú, 8 és 5 évesek- és sok lenne a 3 gyerek. Anyuka így inkább elviszi magával a gyereket.
Délután a keresztanya kérdezés nélkül beállít a 2 gyerekkel, hogy neki most el kell mennie az anyjához, addig anyuka vigyázzon rájuk és ott hagyja a gyerekeket.
huha, ez durva....gondolom vigyáztál a gyerekekre, de nem lennék meglepve, ha felforrt volna az agyvized...:/
Az a baj, hogy nálunk is történnek dolgok, mikor azt mondom, hogy oké, mosolyszünet,aztán valahogy nyelek egyet, mert a családról van szó...
Én vagyok az anyuka és vigyáztam a gyerekekre.
A saját anyám szerint a keresztanyám viselkedésében semmi kivetnivaló nem volt...
Szia.
Érdekes keresztanyád viselkedése.Neki sok lett volna a három gyerek egyszerre de te minden zokszó nélkül válald öket.Ha ilyen szituáció adodna nálunk,(igaz ennyi gyerek nincs is a családban) oda vissza alapon müködne az biztos.Nagyon nem szép dolog volt töle miután ő simán elküldött téged délelött!Probáld vele megbeszélni hisz ilyen bármikor adódhat,hogy valakinek elkell menni és mennyivel könnyebb ugy intézni a dolgokat ha nem kell a gyereket is vinni magaddal.Beszéljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!