Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a helyzet normális így?

Ez a helyzet normális így?

Figyelt kérdés

Adott egy anyuka, aki megkéri a keresztanyját, hogy vigyázzon a 8 éves gyerekére néhány órát délelőtt, mert hivatalos ügyeket kell intéznie. A keresztanya hallhatóan nem lelkesedik a kérésért, mert jönnek az unokák -2 fiú, 8 és 5 évesek- és sok lenne a 3 gyerek. Anyuka így inkább elviszi magával a gyereket.

Délután a keresztanya kérdezés nélkül beállít a 2 gyerekkel, hogy neki most el kell mennie az anyjához, addig anyuka vigyázzon rájuk és ott hagyja a gyerekeket.

2011. aug. 14. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

huha, ez durva....gondolom vigyáztál a gyerekekre, de nem lennék meglepve, ha felforrt volna az agyvized...:/

Az a baj, hogy nálunk is történnek dolgok, mikor azt mondom, hogy oké, mosolyszünet,aztán valahogy nyelek egyet, mert a családról van szó...

2011. aug. 14. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pofátlanság. Te vagy az a bizonyos anyuka? Én ebben az esetben biztos vigyáztam volna a gyerekekre, de azért lett volna egy-két keresetlen szavam a keresztanyához!!!
2011. aug. 14. 10:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Én vagyok az anyuka és vigyáztam a gyerekekre.

A saját anyám szerint a keresztanyám viselkedésében semmi kivetnivaló nem volt...

2011. aug. 14. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok: hát, szerintem meg volt. Erre szoktam mondani: tőlem is csak annyit várjanak el, amennyit én kapok tőlük...
2011. aug. 14. 11:00
 5/5 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Érdekes keresztanyád viselkedése.Neki sok lett volna a három gyerek egyszerre de te minden zokszó nélkül válald öket.Ha ilyen szituáció adodna nálunk,(igaz ennyi gyerek nincs is a családban) oda vissza alapon müködne az biztos.Nagyon nem szép dolog volt töle miután ő simán elküldött téged délelött!Probáld vele megbeszélni hisz ilyen bármikor adódhat,hogy valakinek elkell menni és mennyivel könnyebb ugy intézni a dolgokat ha nem kell a gyereket is vinni magaddal.Beszéljétek meg!

2011. aug. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!