Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodom.13-hetes babás vagyok,...

Aggodom.13-hetes babás vagyok, és se a pocim, se a mellem nem nő. Normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyjából így voltam ezzel, 12 hetes terhesen mentem férjhez, és nem kellett állítani az esküvői ruhámon, még szite karcsú voltam, az látta, hogy kezdődik valami pociféleség, aki tudta, hogy terhes vagyok. A mellem szintén nem nőtt, csak a terhességem végefelé, nameg a szoptatáskor, de akkor nagyot! :) Szerintem nyugi, nemsoká elkezd növögetni!

Anyuka+5 hetes terhes

2008. dec. 11. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj nálam is ez volt és ha jól emlékszem a 17-18 hét körül kezdett látszani, hogy valaki lakik a hasamban...
2008. dec. 11. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
szia!en is 13hetes vagyok,es mär egy picit lätom,hogy elkezdett nöni a hasam!de mult heten meg nem volt semmi.ne izgulj,nälad is hamarosan elkezd nöni,mert a baba mär kifejlödött,most mär csak nönie kell! :) türelem!
2008. dec. 11. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Ne aggodj.Nekem a 19 hetig,szinte semmi pocakom sem volt!Nem is ereztem a babäm,es nem is hiztam.Voltam ultrahangon,mert aggodtam,a babäm viszont ugy fejlödött ahogy az normälis,söt lättam ahogy izeg-mozog a pocimban.Most a 23dik hetben vagyunk,3 kilot hiztam,megnyölt a pocakom,es erzem a babämat!!

Toväbbi szep babaväräst!

2008. dec. 11. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Vékony testalkatúaknál később kezd el látszani a pocak. Meg ha a méhlepény a hátsó falon tapad, akkor is, mert ez esetben a lepény gyakorlatilag befelé nő, aminke következtében nyomni fogja a belső szerveidet, tehát hamarabb érzed majd a bordáid alatt a nyomást mint egy olyan kismama, akinek mellső fali a lepénye. Mellek mindenkinál más-más időszakban kezdenek el nőni, nekem mondjuk rögtön a legelején eddig mindkét terhességem alatt, de sógornőmnek az utolsó másfél hónapban nőtt meg A kosarasról B kosarasra a melle, és rengeteg teje volt aztán.
2008. dec. 11. 11:04
 6/6 ketteske ***** válasza:
Bár én még csak 12 hetes vagyok, de nekem sem látszik semmi, sőt nekem hátrahajló méhem van, szóval szerintem még várhatok a pocakra egy csomót.
2008. dec. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!