Ha választhatnál a jómód, és egyedül neveled a piciket, vagy a szűkös anyagi helyzet, és együtt van a család, melyiket választanád?
Hétvégén voltam egy családnál, ahol gyönyörű volt a ház, a táj, az állatok, tehát minden. Látszott rajtuk, hogy tehetősek. Később kiderült, hogy az anyuka javarészt egyedül neveli a piciket, mert az apuka egy üzletember, emiatt sokat kell távol lennie otthonról.
Légyszi indokold is meg! :)
21/L
A köztes állapotot választanám. Főleg vállalkozók meg tudnak egyébként olyat csinálni, hogy 1-2 hónapig sok energiát tesznek bele, aztán kicsit lazábban csinálják.
Ésszel kell csinálni, mert ha túllazul, akkor csődbe megy a cég. De vissza lehet redukálni napi 8 órára.
Az a baj hogy mind a 2 xar. Van 2 ilyen ismerősöm, amilyet írsz, válás lett mind2 esetben. A nők besokalltak, szóval a jólét tényleg nem kárpótol mindenért. A szűkölködésről saját tapasztalatom van, mi is 3-an voltunk gyerekek, anyuék meg az állandó lemondástól, anyagi gondoktól sokalltak be. Nem váltak el, mert ahhoz is túl szegények voltunk, így aztán 2 évtizeden át ölték egymást. Az a baj a szűkölködéssel hogy kezdetben még elég a nagy szeretet hogy összetartsa a családot, amíg a szülők még reménykednek hogy egyszer talán jobb lesz, de a 30-as évek közepére ez többnyire kifúj, az ember többé-kevésbé reálisan látja hogy mire van még esélye az életben és akkor már nagyon fájó tud lenni a kilátástalanság. A szeretet pedig az évek számának és a gondok növekedésével párhuzamosan egyre jobban megkopik. Nagy-nagy tisztelet a kivételnek.
Uh részemről adja az ég hogy sose kelljen a fenti két lehetőség közül választani!!!
2at választanám.
Mi szűkösen élünk de minden délután és hétvégén együtt a család.
Ismerősöméknél tényleg minden van,győnyőrű ház,kocsi,gyerekjáték...de mikor az apuka egy hónapban egy hétvégére hazajön a gyerek elszalad tőle.
Nekem nem ér meg ekkora áldozatot az hogy jólétben éljek.
Én is a családot választanám,de minden tőlem telhetőt megtennék a férjemmel azért,hogy jobb minőségben élhessünk.Szóval azon lennénk,hogy segítsük,bátorítsuk egymást.:)
Amúgy meg minden csoda 3 napig tart.Rengeteg nagyvállalkozás megy tönkre egyik napról a másikra,és van sok család,ahol könnyen jön a pénz s gazdaság...(bár ritkaság tényleg!)
Jómód és egyedül vagyok picik nélkül.
Mert idegesítenek a gyerekek.
Szűkösen, de együtt az apukával. Én mindig arra vágytam, hogy legyen egy igazi apukám, akinek én vagyok a szeme fénye, és ezt semmilyen anyagi jólétre nem cseréltem volna le, de sajnos nem így volt. Én mindenképp azt szeretném, ha a gyerekeim egy teljes családban nőnének fel, mert szerintem ezt semmi nem pótolhatja.
18/L
jómód és üzletember férj
így nagyobb a valószínűsége, hogy tovább tart egy házasság, mint szegénységben gondok között.
ismétlem magam: nagyobb a valószínűsége
szóval a szegények nem szeretném, ha emiatt lepontoznának most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!