Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elviselhetetlen...

Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.

Mi lehetne a megoldás?

2022. aug. 1. 00:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, a kirepülés az élet rendje, ha van eszed magadat dugatni meg magadhoz bútoroztatni egy manust, lehet költözni garzonba vagy két szobásba.
2022. aug. 1. 01:52
 32/132 anonim ***** válasza:
96%
Ez igy megy mindenhol, normális foylamat.
2022. aug. 1. 02:54
 33/132 anonim ***** válasza:
97%
De, értjük mit akarsz közölni. Hogy a te és a palid kényelme lényegesebb mint anyád élete... És hogy utálod a csávót, pedig az mindent megtesz a normális kapcsoltért. A felvágotton nyafogni meg nagyon gáz mikor anyád kárára játszod a '"felnőttet". Hisz költözni nem vagy hajlandó, de a hapsidat odaköltözteted. Legyen elérhető állandó jelleggel... Hát anyádnak több joga van odavinni a párját. A szüleid majd egy évtizeddel ezelőtti válása meg lényegtelen. Lépj már túl rajta.
2022. aug. 1. 04:35
 34/132 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, te nem érted a dolgokat? Mi a baj a csókával? Hogy nem iszik, üvöltözik, veri anyádat? Nem, az a baj vele, hogy próbál kedves lenni. Mert programokra csak a tíz éves gyerekekkel járnak :D

Törődj bele, hogy a ház még nem a tiéd, ezért szavazati jogod sincs. Tudod, ha ennyien mondják, csak meg kéne érteni. A baj veled van. Amit tehetsz, hogy jobb legyen a helyzet, az, ha elfogadod, és a hisztis p.csa viselkedéseddel nem keseríted szegény ember életét. Ha ennyi telik csak tőled, tényleg költözzetek el. Hadd legyen nyugtuk.

2022. aug. 1. 07:21
 35/132 anonim ***** válasza:
95%

Rohadt szemét vagy, kerdező.

Anyad parja csak kedves. Ha nem akarsz vele programokra menni, nyisd ki a szád es közöld. Azt akarod, hogy anyád boldogtalan legyen, csak hogy neked ne kelljen neha nemet mondani egy mozizasra? A parodat fiaként szereti, aha, a pasiját meg a pasijaként, neki ő nem "idegen". Te viszont rosszindulatú vagy es még csak eszre sem veszed. Vett másik felvagottat, úristen, hat hogy tehetett ilyet! Nem vagy normális. Költözz el onnan es hagyd anyadat vegre élni.

2022. aug. 1. 07:29
 36/132 anonim ***** válasza:
95%
Vagy ha apád olyan drága arany ember, hát költözzetek hozzá.
2022. aug. 1. 07:30
 37/132 anonim ***** válasza:
97%
Előreláthatólag mikor fogtok annyit keresni a pároddal, hogy külön tudjatok költözni? 60-70 éves korotokra? Addig meg ellennétek anyu házában meghatározva, hogy ő mit engedhet meg magának? Tényleg nem érzed? Nagyon gáz. Már oda sem kellett volna költöztetned a pasidat, felnőtt nő, párkapcsolat? Hát...
2022. aug. 1. 07:35
 38/132 anonim ***** válasza:
97%

"Nem tartom igazságosnak, hogy nekünk kell költözni egy gyakorlatilag idegen ember miatt"

Pont annyira idegen ott, mint a te párod.

Ha nem akartok elköltözni, akkor próbálja meg alkalmazkodni a helyzethez, ellenállás helyett próbáld megismerni anyukád párját, és olyan kapcsolatot kialakítani vele, amibe belefér, hogy őszintén, normális hangnemben kommunikáljatok arról (is), hogy van-e kedvetek közös programokhoz, vagy szívesebben mentek ide-oda kettesben a pároddal.

2022. aug. 1. 07:35
 39/132 anonim ***** válasza:
97%

😂 Mindig bírom ezt az "jaj, de ezek az árak mellett költözni.." szöveget..

Nos, én úgy gondolom édesanyádnak joga van új kapcsolathoz, a te beleegyezésed sem kell, sem a kapcsolathoz, sem ahhoz kit költöztet be a saját lakásába, a kapcsolatuk menetébe végképp semmi beleszólásod.

24 éves felnőtt nő vagy, akinek nem kellene a palijával mamahotelezni..

A pasi nem édesapád helyet akarja átvenni.. Nem taknyos kisgyerek vagy, még is úgy viselkedsz. Egyszerűen próbál normális kapcsolatot kiépíteni veled, amire esélyt sem adsz. Mert egy hisztis kis liba vagy.

Mi lenne ha végre felnőtt módjára viselkednél, kilépnél anyád szoknyája alól, saját életed élnéd, és hagynád anyádat is élni végre?

2022. aug. 1. 07:40
 40/132 anonim ***** válasza:
97%

Szégyeld magad kérdező!

Felnőtt ember vagy és úgy viselkedsz,mint egy elkényeztetett gyerek,fel kéne végre nőni!

Örülj neki hogy Anyukád boldog és szeretik!Jó ember van mellette,aki Veled is egy normális kapcsolatot akar kialakítani,mert ez a normális!!!

Az,hogy anyukád kit enged be a házába,ahhoz az ég világon semmi közöd,amúgy meg a párod is ott lakik,de az ugye más gondolom.

Mindenkinek jobb lenne,ha nem csinálnád a feszkót és elköltöznétek.Drága minden? Oldjatok meg,felnőtt emberek vagytok!Vagy költözzetek oda Apukádhoz.

A lényeg,hagyd Anyukád,hogy boldog legyen!

2022. aug. 1. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!