Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elviselhetetlen...

Mit csináljak? Elviselhetetlen számomra anyum párja.

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, anyukámmal, párommal és anyum jelenlegi párjával élünk egy házban. Anyum 8 éve elvált apámtól, ami azért anno engem komolyan megviselt, tekintve hogy apum az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb ember akit valaha ismertem. 1 éve ismerkedett meg anyám ezzel a fazonnal, elvileg valamilyen összejövetelen találkoztak először. Nagyon meglepett a dolog, mivel az azelőtti 7 évben anyámnak egyetlen árva kapcsolata sem volt, nyílván váratlanul jött a dolog. 4 hónapja ideköltözött a pali, mondván ne kelljen a gagyi albérletben laknia. Teljesen kiakadtam mikor ezt megtudtam, hogy ideköltözik, főleg hogy anyám erről se engem se páromat nem kérdezte meg. Őszintén szólva a pasasnak nem a személyiségével van a baj, próbál kedveskedni, azt én is látom, hogy szereti anyámat, de baromira idegesitő stílusa van. Szimplán megérzés vagy én nemtudom, de 100$, hogy ezt a kedveskedést csak azért csinálja, mert kényelmesebb itt neki a nagy háza mint egy koszos panelba. Közös programokat akar szervezni, képes elhívni együtt mozizni, kirándulni minket párommal meg anyámmal, mintha 10 éves gyerekek lennénk, baromi idegesítő. Múltkor vettem magamnak felvágottat, simán beleevett, majd mikor szóvá tettem, akkor azt hazudta, hogy nemtudta hogy én vettem és még az nap hozott egy új csomaggal. Nekem ez az egész kedveskedés, meg felvett apa szerep annyira idegen meg unszimpatikus, hogy az hihetetlen. Lasson ott tartok, hogy inkább mi költözünk el párommal, csak ne kelljen ezzel a palival egy légkörbe lenni.

Mi lehetne a megoldás?

2022. aug. 1. 00:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/132 anonim ***** válasza:
96%
Basszus, ez tényleg elvárná hogy az anyja nyakára költöztetett hapsija engedélyét kellett volna kérni? Anyám, borogass..
2022. aug. 1. 00:57
 22/132 anonim ***** válasza:
97%
rohadtul el van tévedve a csaj.
2022. aug. 1. 00:58
 23/132 A kérdező kommentje:
Oké, nem az enyém. Viszont én nőttem itt fel, a házat pedig rám fogják hagyni, akkor hogy a francba nem lenne több közöm a házhoz mint egy olyan embernek aki 1 éve sem él itt?
2022. aug. 1. 00:59
 24/132 anonim ***** válasza:
97%
Anyád helyében tennék róla hogy ne legyen a tiéd a ház amiért ilyen vagy. az fix. amúgy ne borítékolod hogy a tiéd lesz. Tudod mikor megöregszik az ember, és csak egy önző kölyke van, jól jön az a ház beugrónak egy otthonba.
2022. aug. 1. 01:01
 25/132 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy meg de szar neked hogy kedves a pasi, és normálisan viselkedik.
2022. aug. 1. 01:03
 26/132 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen beteges gondolkodás, hogy ahelyett, hogy boldogan megszabadulnál a szülői házban megélt gyerekléttől, foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá! Neked boldogan kéne a saját barátoddal a saját független felnőtt életeteket megszervezni! Anyád párkapcsolathoz való jogát akarod korlátozni?
2022. aug. 1. 01:04
 27/132 A kérdező kommentje:
Nem igazán értitek meg, hogy amint lehet szeretnénk költözni, jelenleg egyáltalán nem keresünk annyira jól, hogy fizetni tudjunk egy albérletet. Nem szeretném anyám párkapcsolatát korlátozni, de amíg itt lakunk addig lehessen már nyugtom, jelenleg nincs. Erre szeretnék megoldást, anyám tudja, hogy nem kedvelem a palit, mégse csinál semmit, ez szarul esik nekem is.
2022. aug. 1. 01:08
 28/132 anonim ***** válasza:
93%
Ha 7 évvel fiatalabb lennél, én is azt mondanám, hogy a szülő ne hozzon olyan partnert a házba, akit a gyereke nem bír elviselni. De te egy 24 éves felnőtt nő vagy párkapcsolattal! Ideje lenne erőt venned magadon és nem utálni szándékosan azt az embert, akit az anyád választott. Már a 2 fős garantált bérminimumból is ki lehet venni egy albérletet és megélni mellette.
2022. aug. 1. 01:15
 29/132 anonim válasza:
94%
Atya úr isten, akkor keress plusz melót hogy el tudjatok költözni, vagy vegyetek fel hitelt (mint a normális emberek). Most ha anyád minden éjjel más faszit hozna haza, és hangosan szexelnének ahhoz is joga lenne, számodra sokkal idegesítőbb is lenne. De ő egy kedves pasit hozott, aki feléd is próbál nyitni, és anyukád szereti. Szerinted anyukádnak nem kellett némi nyitottság és alkalmazkodás hogy a pasiddal éljen, és megismerje vagy megkedvelje? De ő megtette érted, neked ez miért nem megy?
2022. aug. 1. 01:16
 30/132 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, eszméletlenül hisztis féltékeny és önző vagy, mint egy 6-8 éves. Vagy nem vagy 24 éves, vagy szellemileg visszamaradott vagy.

Szégyelld magad.

2022. aug. 1. 01:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!