Szülés előtt állok, szemét vagyok, ha megkérem a párom gyerekeit, hogy egy ideig ne jöjjenek hozzánk?
Férjemnek előző házasságából van 3 gyermeke, akik már nagyok (15, 18, 22 évesek), és elég gyakran jönnek hozzánk hétvégére, vagy akár egy hétre, változó számban, sokszor párostól. A legidősebb velünk él, csak ő már kollégista.
Én jövő hétre vagyok kiírva, és már nagyon kínlódom, mindent tehernek élek meg, nem esik jól a társaság, hisztis lettem, stb... Megkértem a férjem, hogy hagyjon nekem egy rövid időre nyugalmat, mert annyira befordultam, hogy borzasztó nehezemre esik most a társaság, jópofizás, vendéglátás (sőt kb már minden), de hatalmas veszekedés lett belőle, hogy hogy gondolom, hogy elüldözöm a családját otthonról. Nekem most bűntudatom van emiatt valahol, másrészt tényleg ez az őszinte igényem. :( Ne fikazzatok lecci, csak jól esett leírni.
"De áruld el, miért akarsz otthon hálóingben lenni egész nap (se én, se egyik ismerős se vette fel soha azon kívül, hogy aludt benne, de ugye aludni eddig is szoktál, mikor ott voltak)."
Mert egy penye virágszál. Sokan szültek már, mégis tudtak magukon uralkodni, de a hisztis viselkedést éppenséggel le lehetne gyűrni, ha lenne hozzá akaraterő. Megint egy elkényeztetett hercegnő, aki a terhességet kiváltságnak éli meg. A gyerekes pasi meg ezzel jár. Mért nem gyerek nélkülinek tetted szét királykisasszony? Ezt vállaltad, tehát edd meg amit főztél. Lehet megsértődni, meg a többi kényelmes király lányoknak is. Jöhet a nulla. 🤭
Haa ilyen házisárkány lenne apám új sunája, közölném apámmal hogy oké, nem jövünk ide többet ha látni akarsz te jössz hozzánk.
Bár a kérdező meg azért hisztizne akkor mert a pasi nem az édespicibabucikával és vele van non-stop.
"Nem lesz ez sokáig probléma, 1-2 év és kettesben leszel a gyerekeddel."
Szerintem nem. Vannak még jellemes férfiak.
Amúgy meg a "gyerekek" (egyem a kis szívüket) pár év múlva kirepülnek, szóval a pasi sem hinném, hogy egyedül képzeli a saját életét, amikor ott van a felesége és a pici gyereke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!