Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzett így? Vagy...

Más is érzett így? Vagy normális ez az érzés?

Figyelt kérdés

Ugy érzem, ha a szüleim meghalnak majd idővel, a lányom pedig felnő, kirepül a fészekből, senki nem marad nekem

Hiába ott a párom

Annyira kétségbe ejt ez az érzés, gombóc van a torkomban

tegnap 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Nekem még nincs gyerekem, csak párom(20 vagyok) de már sok ideje félek attól hogy elveszítem a szüleimet és egyedül maradok. Egyke vagyok, van párom, szeretem, de attól is félek, hogy ő el fog hagyni. Akkor szerintem én is megyek utánuk ha egyedül maradok, mert semmit nem utálok jobban az életben, mint egyedül lenni.
tegnap 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Van egy régi könyvben egy mondat: minden napnak elég a maga baja.

Ne stresszeld magad előre, annak a kornak is meglesz a szépsége, ha hajlandó leszel majd megkeresni.

tegnap 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármi történik egyedül kétségbe esni nem szabad, mondd el a lányodnak mit érzel, és a szüleidnek is.
tegnap 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért és mitől félsz? Szeretnéd, ha a lányod nem kezdene önálló életet, vagy attól tartasz: "elfordul tőled"?

Az egyedüllét miért félelmetes számodra és mit jelent tulajdonképpen?

Terveket is készíthetsz a jövőre nézve, a világban mindig van új megismerni való.

Ismerkedhetsz is hasonló helyzetben lévő emberekkel.

tegnap 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott a párod, és jó a kapcsolatotok, akkor miért maradnál egyedül? A gyerek is biztosan meglátogat, ha el is költözik.
tegnap 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:

1. olvastam a kommented.

Nem szabadna úgy érezned hogy elhagyhat a párod. És ne nondj ilyet.....

tegnap 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha elhagyod a pàrod,majd lesz más. Egyébként egyedül sem olyan rossz, ha az ember feltalálja magát, én nagyon szeretek egyedül lenni...nem tudom miért fél tőle sok ember? A legtermészetesebb állapot, az az alap, hogy magára számíthat az ember.
tegnap 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Attól félek, hogy nem lesz senki, akinek elmondhatnám az érzéseimet

A lányomnak meglesz a saját kis élete, nem azt szeretném, hogy a szoknyám mellett üljön örökké

A páromnak viszont nem beszélhetek az érzéseimről, mert vagy kinevet, vagy felidegesíti magát és csak annyit mond, hogy hagyjam békén a hülyeségemmel

tegnap 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Azért vannak a barátok, hogy kiönthessük a lelkünket.
tegnap 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

“A páromnak viszont nem beszélhetek az érzéseimről, mert vagy kinevet, vagy felidegesíti magát és csak annyit mond, hogy hagyjam békén a hülyeségemmel”

Jelenleg mit ad neked ez a parkapcsolat? Csak azert kerdezem, mert ha az en ferjem nekem ezt mondana, azonnal reptetnem. Szoval ti mirol beszelgettek, ha szoktatok egyaltalan? Biztos szeret o teged? Boldog vagy vele?

Igy nem csodalom, hogy felsz, bar ezt a kapcsolatot en nem siratnam a helyedben, inkabb kiraknam es keresnek valaki ertelmesebbet. Olyat, aki nem baszogatasnak veszi, ha beszelgetni akarok vele.

tegnap 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!