Más is érzett így? Vagy normális ez az érzés?
Ugy érzem, ha a szüleim meghalnak majd idővel, a lányom pedig felnő, kirepül a fészekből, senki nem marad nekem
Hiába ott a párom
Annyira kétségbe ejt ez az érzés, gombóc van a torkomban
Van egy régi könyvben egy mondat: minden napnak elég a maga baja.
Ne stresszeld magad előre, annak a kornak is meglesz a szépsége, ha hajlandó leszel majd megkeresni.
Miért és mitől félsz? Szeretnéd, ha a lányod nem kezdene önálló életet, vagy attól tartasz: "elfordul tőled"?
Az egyedüllét miért félelmetes számodra és mit jelent tulajdonképpen?
Terveket is készíthetsz a jövőre nézve, a világban mindig van új megismerni való.
Ismerkedhetsz is hasonló helyzetben lévő emberekkel.
1. olvastam a kommented.
Nem szabadna úgy érezned hogy elhagyhat a párod. És ne nondj ilyet.....
Attól félek, hogy nem lesz senki, akinek elmondhatnám az érzéseimet
A lányomnak meglesz a saját kis élete, nem azt szeretném, hogy a szoknyám mellett üljön örökké
A páromnak viszont nem beszélhetek az érzéseimről, mert vagy kinevet, vagy felidegesíti magát és csak annyit mond, hogy hagyjam békén a hülyeségemmel
“A páromnak viszont nem beszélhetek az érzéseimről, mert vagy kinevet, vagy felidegesíti magát és csak annyit mond, hogy hagyjam békén a hülyeségemmel”
Jelenleg mit ad neked ez a parkapcsolat? Csak azert kerdezem, mert ha az en ferjem nekem ezt mondana, azonnal reptetnem. Szoval ti mirol beszelgettek, ha szoktatok egyaltalan? Biztos szeret o teged? Boldog vagy vele?
Igy nem csodalom, hogy felsz, bar ezt a kapcsolatot en nem siratnam a helyedben, inkabb kiraknam es keresnek valaki ertelmesebbet. Olyat, aki nem baszogatasnak veszi, ha beszelgetni akarok vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!