Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrültem volna a cssaládomtól?

Megőrültem volna a cssaládomtól?

Figyelt kérdés

Oké tehát alapból normális család vagyunk de mindenki már csak morog meg minden baja van.. ezt hallgatni egész nap fájdalmas. És nyílván mivel ezt a példát látom így már én is így viselkedek. Csak morgok, kiabálok, minden bajom van, sokszor már tényleg az idegösszeroppanás szélén vagyok, volt már hogy ezért dobálóztam stb legszívesebben már ordítani tudnék annyira nem tetszik ennek a háznak légköre, hogy itt már komolyan senki nem boldog. Rengetegszer sírtam is emiatt. Apukámmal nem is jó a kapcsolatom, nem kommunikálunk, elmondani nem tudom neki hogy milyen gyakran felbasz.. ilyen helyzetben mit tegyek? A végén már tényleg bele fogok bolondulni úgy érzem.

16/L

ma 00:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Bírj ki két évet és költözz el.
ma 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igyekezz őket ignorálni. Minél kevesebb időt eltölteni velük. Tanulja az iskolában/könyvtárban. Járj el helyekre, hobbi stb. Az fel is vidít.

Ha valami miatt bosszankodsz jusson eszedbe, hogy még ezzel az apró bajjal együtt is szerencsés vagy: amíg van fedél a fejed felett és van mit enned, nagy baj nem lehet.

ma 00:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!