Szülés előtt állok, szemét vagyok, ha megkérem a párom gyerekeit, hogy egy ideig ne jöjjenek hozzánk?
Férjemnek előző házasságából van 3 gyermeke, akik már nagyok (15, 18, 22 évesek), és elég gyakran jönnek hozzánk hétvégére, vagy akár egy hétre, változó számban, sokszor párostól. A legidősebb velünk él, csak ő már kollégista.
Én jövő hétre vagyok kiírva, és már nagyon kínlódom, mindent tehernek élek meg, nem esik jól a társaság, hisztis lettem, stb... Megkértem a férjem, hogy hagyjon nekem egy rövid időre nyugalmat, mert annyira befordultam, hogy borzasztó nehezemre esik most a társaság, jópofizás, vendéglátás (sőt kb már minden), de hatalmas veszekedés lett belőle, hogy hogy gondolom, hogy elüldözöm a családját otthonról. Nekem most bűntudatom van emiatt valahol, másrészt tényleg ez az őszinte igényem. :( Ne fikazzatok lecci, csak jól esett leírni.
Milyen jó, hogy itt csupa mártír osztja a tanácsokat!
A kérdező szülni fog bakker, még ha a férjét zavarja el otthonról, az is teljesen érthető. Nem hogy a férje mástól született kölykeit! Bakker, örüljön a férje, hogy egyáltalán eltűri a kölyköket, más nő már régesrég elmarta volna őket onnan!
" (És természetesen innen szoktak suliba menni, amikor itt vannak egy hetet, ezt a kommentet nem is értettem. )"
Oké. Ha nem megosztott felügyelet van, hanem az anyjuknál nevelődnek, akkor most ne jöjjenek soron kívül. Ennyi.
18-as!
15 és 18 éves gyerekekre hogy a hangyafaxba bízna már egy újszülöttet (mondjuk a hat hetes kontrollra gondolok most, amit példának hoztál).
Vagy 22 éves fiúra?
16 volt a férjem lánya, amikor szültem, egy macskát nem bíztam volna rá, ne vicceljük már.
Nem irigyellek, kérdező...
Hasonló helyzetben a férjem mellettem teljes mértékben kiállt. Persze lehet mondani, hogy milyen apa, meg puhap...cs meg ilyenek, de neki számított, hogy ÉN hogy érzem magamat.
(Amúgy a folyománya: A már felnőtt gyerekeivel ugyanolyan jó a viszonya, mint előtte, ők engem utálnak, azt meg ki nem szarja le, ennyi.) Viszont idejárkálás és itt közös program nincs, ez meg nekem oké így. (Annyi, hogy a kislányunkat nagyon utálni akarták, de őt képtelenség nem szeretni, így elég furán alakult a viszonyuk vele, de túl vagyunk ezen is, már felnőtt fiatal nő.)
Szóval nem érdemes becsicskulni, a már majdnem felnőtt kölykök úgyis kirepülnek, és a kis család a második feleség marad, ha tetszik itt a gyk-n, ha nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!