Szülés előtt állok, szemét vagyok, ha megkérem a párom gyerekeit, hogy egy ideig ne jöjjenek hozzánk?
Férjemnek előző házasságából van 3 gyermeke, akik már nagyok (15, 18, 22 évesek), és elég gyakran jönnek hozzánk hétvégére, vagy akár egy hétre, változó számban, sokszor párostól. A legidősebb velünk él, csak ő már kollégista.
Én jövő hétre vagyok kiírva, és már nagyon kínlódom, mindent tehernek élek meg, nem esik jól a társaság, hisztis lettem, stb... Megkértem a férjem, hogy hagyjon nekem egy rövid időre nyugalmat, mert annyira befordultam, hogy borzasztó nehezemre esik most a társaság, jópofizás, vendéglátás (sőt kb már minden), de hatalmas veszekedés lett belőle, hogy hogy gondolom, hogy elüldözöm a családját otthonról. Nekem most bűntudatom van emiatt valahol, másrészt tényleg ez az őszinte igényem. :( Ne fikazzatok lecci, csak jól esett leírni.
Tök viccesek vagytok. Tehát a Kérdező befogadta a SAJÁT házába annak FELNŐTT fiát is. A másik két gyerek is rendszeresen vendégeskedik náluk a párjaival! Ez oké. De amikor arról szól a kérdés, hogy engednéd-e a 15-17 éves saját! gyerekednek, hogy nálatok aludjon a barátnője, az rögtön kiveri a biztosítékot. Szó se lehet róla! Még gyerek, különben se fogok egy idegent kerülgetni a lakásomban🤣Tehát saját gyerek párja be ne tegye a lábát, de idegen gyerekét mindig, minden körülmények között el kell viselni. Mindig tanulok valamit.
Az is rendben van, hogy a két anyukánál élő gyerek a Kérdezőnél vendégeskedik rendszeresen párral együtt. De ha a házában élő felnőttnek egyszer az életben a saját anyjánál kéne tölteni a hétvégét, az már "kidobás", és főbenjáró bűn. Úgy látom a fenti szabály itt is érvényes. Milyen durva már, hogy a felnőtt gyereket lássa vendégül a saját vérszerinti anyja egy hétvégére!(Pont úgy, ahogy a Kérdező ezt rendszeresen megteszi a 2 kisebb, nem saját gyerekkel.) 😂 Hihetetlen, mennyire nem tudják elviselni az első feleségek, hogy a férjüknek utánuk is lesz élete.
143as én második feleség vagyok, de eszembe se jutna kidobni a férjem gyerekeit csak mert épp szültem.
Egyesek akkora drámát csinálnak a szülésből mintha nem természetes dolog lenne.
Természetesen lehet hanyagolni a többi gyereket, lehet őket kidobni, de hamar eljön az az idő mikor a kérdező a fél életét odaadná azért hogy rájuk nyissák az ajtót és átvegyék a gyereket míg ő fürdik. De remélem lesz annyi a gyerekekben hogy akkor már nem mennek
#143!#146! Nem olvastatok valami figyelmesen. Én a férj gyerekeinek párjairól írtam, akiket a Kérdező nem csak megtűr évek óta a, mint kiderült saját tulajdonú lakásában, hanem szó nélkül kiszolgálja őket. Ez nem lenne kötelessége. Ezért alap lenne, hogy a 2 gyerek kibírja, hogy egy-két hétig máshol találkozik az apjával, vagy ha már ez nem megy, akkor minimum nem hordja addig oda a csaját is!
Szintén nem lett volna köteles befogadni a felnőtt gyereket. Lakhatna az anyjával, vagy felnőttként tulajdonképpen bárhol, és akkor most nem lenne min hisztizni, hogy szegényt 2 napra "kidobná." De mivel megtette, a "gyerek" is megtehetne annyit, hogy egy hétvégét a saját édesanyjánál tölt, minden sértődés nélkül, úgy, ahogy a testvéreinek is természetes, hogy időnként az apjuknál hederelnek barátnősől, noha amúgy az anyjuknál laknak. Vagy akkor háborodjunk fel azon is, hogy amikor a 2 kisebb gyerek a Kérdezőnél tölt egy hétvégét, vagy pár napot, olyankor ezek szerint kidobta őket az anyjuk.
"Jópofizás, vendéglátás ".
Ez a szórakoztatás, aki szerint nem várnak szórakoztatást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!