Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennél egy kis cég vezetőj...

Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 11:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim válasza:
85%
Semmit. Én cégvezető vagyok, ő munkavállaló. Ennyi tartozik a munkavégzés körébe. Több nem.
2017. ápr. 3. 13:09
 52/120 A kérdező kommentje:
a munka minősége s az együttműködés is beletartozik, nem csak a foglalkoztatottság formája...
2017. ápr. 3. 13:13
 53/120 anonim ***** válasza:
75%
És az együttműködéshez és a munka minőségéhez mi köze van a szexuális beállítottságához? Akit ez gátol a munkában és az együttműködésben, az szándékosan szabotálja a cégedet és válj meg tőle, ennyi.
2017. ápr. 3. 13:37
 54/120 A kérdező kommentje:
nem vagyok benne biztos hogy a kirúgás az egyetlen megoldás egy cégben egy problémára. főleg nem egy emberi problémára. én ennél sokkal emberbarátibb cégben gondolkozom. tudom hogy egy átlag üzletember a "profit mindenek felett" elvet vallja, de egyre gyakoribb az olyan üzletember aki nem.
2017. ápr. 3. 13:46
 55/120 anonim ***** válasza:
Én vállalkozó leszek nemsokára. Csak melegeket, és tetovált embereket fogok felvenni. Ők nem foglalkoznak másokkal, elfogadnak mindenkit úgy, ahogy van. Kellemes emberek, és nem bántanak másokat. Nem mellesleg nincs ilyen hülye kérdésük, feltevésük, mint a kérdezőnek. Vajon a szőke hajú nem lesz rossz a sok vöröshajú között? Ezmiatt valaki idegesebbé válik, és nem lesz jó termelő? Pfff gyerek, a gondolkodásod megér egy misét. Szín, küllem, gondolkodás semmit nem jelent egy embernek, aki vállalkozó. Csak és kizárólag a számokat nézd. Ha ügyes, teljesít, és nem generálja szándékosan a bajt, megmarad. Ha ügyetlen, nem akar teljesíteni, kötekedik, nem tud beilleszkedni, akkor repül. Okosnak teszed magad, nyilván többet tudsz már egy cég vezetéséről, mint én, de eddig alkalmazotti jogviszonyban dolgoztam, "lent" és ezmiatt tudom miről beszélek. Ismerd meg az embereidet, és tudod ki az aki igazán nem oda való. Nem meleg-hideg feka fehér pink, vagy fekete haj a döntő!
2017. ápr. 10. 16:58
 56/120 A kérdező kommentje:
Te se értetted meg a kérdést. Ahelyett hogy figyelmesen elolvasnád, csak fújod a magadét mint a többi troll. Az meg hogy a tetovált ember mind megértő... Ekkora hülyeséget... Köztük is ugyanúgy vannak megértő és nem megértő toleráns nem toleráns, bűnöző, tisztességes emberek stb. stb. , max az arányon lehetne vitatkozni.
2017. ápr. 10. 17:07
 57/120 A kérdező kommentje:

"Ha ügyetlen, nem akar teljesíteni, kötekedik, nem tud beilleszkedni, akkor repül"

Ép erről beszélek. Ha a teljesítmény csökken annak oka van. És érdemes az okokat kezelni, nem pedig csak gyomlálni. Emberekről van szó haver, nem gyomnövényekről...

Mi lenne ha esetleg el is olvasnád amiket írtam s nem csak sablonválaszokat adnál egy félig megértett kérdésre? Még ha ez itt többnyire luxus is.

Az hogy mit tudsz a cégvezetésről nagyon szubjektív. Így is el lehet vezetni egy céget, ahogy írod, hogy a beosztottak eszi nem eszi alapon repülnek.

Profit termeléshez a mostani tudásod is elég, emberséghez viszont már kevés.

2017. ápr. 10. 17:11
 58/120 anonim ***** válasza:
Jó, akkor vágd ki a meleget, kész, haladjunk, hallottad amit akartál.
2017. ápr. 10. 17:26
 59/120 A kérdező kommentje:

Mi lenne ha végre egyszer el is olvasnád esetleg még értelmeznéd is amiket írok s nem csak a sablonszövegeket löknéd?

Tényleg ekkora luxus?

Tényleg csak írsz írsz írsz s nem nézed mire írsz választ?

Oké h kevés normális ember van a neten na de ennyire kevés?

2017. ápr. 10. 17:28
 60/120 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbit nem én írtam. Be kell, hogy lásd azt a dolgot, hogy vagy nem egyértelmű a feltett kérdésed, vagy mást írtál ki, mint amire gondolsz. A válaszadók megadták a kérdésedre a választ, még akkor is, ha az szerinted sablon szöveg. Sokszor a sablon, klisé a jó válasz. Ha valaki szerinted hőbörög, netán rosszabbul teljesít, mert van mellette egy számára unszimpatikus ember, aki viszont nem bánt senkit, és stagnál, vagy javul a teljesítménye, azt hiszem anélkül is egyértelmű, mi a teendő, hogy leírnám neked. Nem vagy buta ember, csak szerintem túlgondoltad a helyzetet a beosztottjaid körében. Az, aki dramatizál, vagy bontja a csoportot bármi miatt, ami nem a munkához kapcsolódik (nem csapatjátékos, stbstb) az a nem oda való. Gondold át a helyzetet egy kicsit jobban, és érdemes nem a barátok közt, vagy bármilyen szappanopera alapján gondolkodni, ahol csak a szart kavarják az emberek, és fúrják egymást. Egy kicsit értelmesebb körben, főleg munkahelyen toleránsabbak egymással a kollégák. Ezen felül érdemes csak akkor elgondolkodni ezeken a dolgokon, mikor már tényleg érezhető a feszültség, vagy hallasz valamilyen negatív információt a dologgal kapcsolatban.
2017. ápr. 15. 14:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!