Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 11:26
81/120 A kérdező kommentje:
Azért itt is előfordulnak értelmes emberek, max. nem ti szóltok hozzá értelmesen. De ettől még vannak.
2017. ápr. 15. 22:41
82/120 A kérdező kommentje:
Abban a pillanatban hogy jön egy olyan ember aki komoly segítség nélkül is képes megérteni, mi is a kérdés, merőben megváltozik a párbeszéd jellege, akkor is ha tovább trollkodnak ide egyesek. Aki meg ennyiből nem értette meg az már nem is fogja.
2017. ápr. 15. 22:47
83/120 anonim válasza:
De ember, te segítségre szorulsz. Ne hárítsd másra a bajodat. Ez tipikus esete az autópályán mindenki szembejön viccnek. Szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter, mi? Itt ülsz még este 11-kor is és várod a válaszokat.
84/120 anonim válasza:
De hány választ akarsz még? Ezernyi válasz érkezett a fogyatékos kérdésedre: "semmit nem tennék". Az, hogy te még 300 féle fiktív szituációt felsorolsz, amikre egzakt megoldásokat akarsz, az enyhén szólva is elmebetegség. Menj és szellőztesd ki a fejed... vagy írj oldalnyi választ, nekem az is jó 😀
85/120 anonim válasza:
Nem is tudom mi lenne velem ilyen gyökerek nélkül :D Bármennyire is mélypontra kerül az életem, elég lesz ránéznem az ilyen kérdésekre és érezni fogom, hogy mennyire jó nekem :D
86/120 A kérdező kommentje:
a válaszok többsége nem valódi válasz volt hanem kötekedés. és ami nem kötekedés volt annak a többsége se a kérdésre adott válasz volt.
2017. ápr. 15. 23:35
87/120 anonim válasza:
Mi a kérdés azon kívül ami fent van a kérdésben?
88/120 A kérdező kommentje:
Mondom aki az eddigiekből nem értette meg az már nem is fogja. És nem azért mert fogyatékos, hanem mert nem akarja megérteni, mert úgy nem kötekedhetne. Aki viszont meg akarja érteni az visszaolvas és megérti. Ennyi, kár tovább ragoznotok.
2017. ápr. 15. 23:43
89/120 anonim válasza:
Mi a kérdés azon kívül ami ki van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!