Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennél egy kis cég vezetőj...

Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 11:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 A kérdező kommentje:
Akarom mondani a válaszok száma nincs limitálva. De ha nektek van kérdésetek, azt írjátok ki külön kérdésként mert az bizony limitálva van.
2017. ápr. 16. 00:14
 102/120 anonim ***** válasza:
101 válasz éjjel negyed egy, és a kérdező még mindig szegény homi alkalmazottja miatt aggódik 😀
2017. ápr. 16. 00:14
 103/120 A kérdező kommentje:
Nem, én dolgozok s közben nézem milyen baromságokat irkáltok válasz helyett. És kíváncsi vagyok lesz e olyan aki felfogja hogy miről szól a kérdés. Nem zárható ki mégha az eddigiek alapján kicsi is a valószínűsége.
2017. ápr. 16. 00:19
 104/120 A kérdező kommentje:
Mellékesen megjegyzem, hogy normális ember nem talál ki olyant hogy egy cégvezető ha ilyen problémája van akkor idejön tanácsot kérni. Napnál is világosabb - nem csak magából a kérdésből következik- , hogy ez olyan valaki elméleti kérdése akinek nincs ilyen problémája csak érdekli ez a kérdés. Úgyhogy akinek annyi esze sincs hogy ezzel tisztában legyen annak úgy ahogy van felesleges ide írnia, mert az írása hülyeség lesz.
2017. ápr. 16. 11:41
 105/120 anonim ***** válasza:
Juj, fölébredtél? :D Gondoltad, hogy egyből beírsz ide. De jó :-)
2017. ápr. 16. 12:13
 106/120 A kérdező kommentje:
Mivel azért tettem fel a kérdést mert érdekel. Persze akinek ez se nyilvánvaló annak nyilván újdonság ez is.
2017. ápr. 16. 12:18
 107/120 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2017. ápr. 16. 13:17
 108/120 A kérdező kommentje:

Elég ha csak az válaszol aki érti. De ha kérdésed van írd ki új kérdés formájában. Ott majd válaszolnak neked, de itt aligha fogsz tudni érdemi választ adni ha a kérdést úgy kell neked elmagyarázni.

De gondolom nem fogod kiírni kérdés formájában hogy itt mi a kérdés. Mert igazából nem érdekel hanem csak trollkodni akarnál.

2017. ápr. 16. 13:27
 109/120 anonim ***** válasza:

a sok homofób válaszoló...

pedig a válasz nagyon egyszerű

ha kicsi a cég s nincs keret állandó tanácsadóra, akkor erre a helyzetre határozott időre megbíznék egy szakértőt aki figyeli a helyzetet, tudja milyen problémák merülnek ilyenkor fel, mert ez a képzettsége, s tanácsokat adja mire hogyan kell lépni.

ennyi a teendő, a sok "latens" homofób hozzászólót pedig el kell felejteni.

2017. aug. 9. 21:03
 110/120 anonim ***** válasza:
Homofób válaszok? Hol? Nyilvánvalóvá vált elég hamar, hogy troll a kérdező, ezért elkezdték széttrollkodni többen is a kérdést. Ennyi történt, én most kerestem homofób választ (nem néztem mindet végig), de nem találtam.
2017. aug. 9. 23:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!